blank

Finnair introduce zboruri lung-curier de la Stockholm. Vezi noile destinații!

0 1.456

În sezonul de iarnă 2021-2022, Finnair introduce zboruri lung-curier de la Aeroportul Internațional Stockholm-Arlanda, spre Bangkok și Phuket în Thailanda și Miami în Statele Unite. Toate cele trei rute vor fi operate cu un avion Airbus A350.

Suntem încântați să satisfacem nevoile de călătorie ale clienților noștri suedezi cu un serviciu non-stop de la Arlanda spre două destinații din Thailanda și una în Statele Unite, care sunt printre destinațiile de vacanță de iarnă de top pentru suedezi”, spune Ole Orvér, director comercial, Finnair. „Noile zboruri ne vor consolida oferta pe piața suedeză.”

Începând cu 22 octombrie, Finnair va zbura de la Arlanda la Bangkok de cinci ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, joi, vineri și duminică. Din 28 noiembrie, frecvența săptămânală va crește la șapte zboruri. Astfel, se va zbura de luni până duminică până pe 22 aprilie 2022.

Zborurile de la Arlanda la Phuket vor fi operate în fiecare zi de duminică începând cu 24 octombrie. O frecvență suplimentară va fi adăugată în fiecare zi de joi începând cu 4 noiembrie. Din 30 noiembrie va fi adăugată a treia frecvență săptămânală, marți, începând cu 30 noiembrie. Zborurile către Phuket vor fi operate până pe 21 aprilie 2022.

Zborurile de la Arlanda la Miami vor începe cu două frecvențe săptămânale, miercuri și sâmbătă, începând cu 23 octombrie. Din 29 noiembrie, zborurile vor fi operate și în zilele de luni și vineri până pe 22 aprilie 2022.

Finnair zboară spre Bangkok, Phuket și Miami, de asemenea, de la baza sa din Helsinki. Zborurile Finnair din Arlanda către Thailanda sunt acum rezervabile prin Finnair.com și spre Miami și prin intermediul agențiilor de turism.

Leave A Reply

Your email address will not be published.