AirAsia Thailanda revine in zbor de la 1 mai cu măsuri stricte de siguranță și distanțare socială

0 736

Așa cum v-am anunțat de zilele trecute, AirAsia dorește să reia zborurile interne în fiecare țară unde are subsidiară. AirAsia, una dintre cele mai mari companii aeriene din Malaezia și cu numeroase alte filiale în țările vecine, intenționează să reia zborurile interne începând cu 29 aprilie.Filialele din Thailanda și Filipine vor face acest lucru începând cu 1 mai. În timp ce filiala din India intenționează să reia operațiunile interne începând cu 4 mai 2020. AirAsia Indonezia va fi ultima care va relua operațiunile interne începând cu 7 mai 2020.

AirAsia Thailanda revine in zbor de la 1 mai

Printr-un comunicat oficial emis de AirAsia se confirmă faptul că AirAsia Thailanda revine în zbor de la 1 mai. Dar cu o serie de măsuri stricte de siguranță și distanțare socială.

Măsurile stricte de siguranță și distanțare socială includ: verificarea temperaturi la îmbarcare și debarcare; păstrarea locului liber dintre pasageri; purtarea măștii pe durata zborului, dar și la check-in și îmbarcare; suspendarea serviciului de catering de la bord.

Doar o piesă de mână, cum ar fi o geantă de laptop sau o poșetă va fi permisă la bord în limita a 5 kilograme. Nu trebuie să depășească dimensiunea de 40 cm (H) x 30cm (L) X 10 cm (D).

AirAsia va dezinfecta zilnic toate avioanele și autobuzele pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță pentru pasageri și angajați. Toate aeronavele AirAsia sunt echipate cu filtre HEPA de calitate spitalicească, care protejează împotriva a 99,999% din particule și impuritățile existente în aer, cum ar fi virusurile și bacteriile.

CEO-ul AirAsia Thailanda, Santisuk Klongchaiya, a remarcat că, după ce a monitorizat îndeaproape situația pandemică și relaxarea condițiilor de călătorie, AirAsia a decis să reia operațiunile interne începând cu 1 mai 2020.

Decizia a fost luată după consultarea cu autoritățile aviației civile din Thailanda. Rutele care vor fi reluate: din Don Mueang spre Chiang Mai, Chiang Rai, Khon Kaen, Udon Thani, Ubon Ratchathani, Nakhon Panom, Roi Et, Nakhon Si Thammarat, Trang, Hat Yai, Surat Thani, precum și conexiunea dintre Chiang Mai și Hat Yai. Pentru informații suplimentare despre rutele disponibile, accesați site-ul AirAsia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.