Air Serbia va opera cinci zboruri săptămânale spre București în sezonul de iarnă 2021-2022

1 197

Sezonul de iarnă 2021/2022 începe pe 31 octombrie. Cu toate acestea, din cauza fluctuațiilor ale cererii cerințelor de călătorie, companiile aeriene își planifică operațiunile lunare cu multă prudență. Majoritatea rezervărilor se fac cu cel mult zece zile înainte de plecare. Inclusiv Air Serbia va avea o abordare prudentă în timpul iernii și va ajusta programul operațional în funcție de schimbările din piață.Planurile noastre pentru perioada următoare au un anumit grad de precauție. Observăm cu atenție toate evoluțiile și reacționăm rapid în conformitate cu cererea pieței”, a declarat recent directorul general al Air Serbia, Jiri Marek.

Noiembrie este considerată una dintre cele mai lente luni pentru industria aviației chiar și în cele mai bune momente. Întrucât cetățenii și rezidenții sârbi au încă restricții de intrare în mai multe țări europene, Air Serbia intenționează să efectueze 1580 de zboruri programate.

Au fost puse în vânzare 178224 de locuri pentru operațiunile programate în luna noiembrie. Air Serbia își va utiliza în primul rând flota de avioane Airbus A319, care va fi desfășurată pe 58% din toate zborurile, urmată de flota de avioane ATR72 pe 39% din zboruri, A320 pe 2% și A330-200 cu 1% pe toate serviciile programate.

Air Serbia va menține zboruri către 37 de destinații, dintre care 36 vor fi operate din Belgrad și câte un zbor programat din Niš și Kraljevo. Tabelul de mai jos afișează destinațiile și frecvențele planificate ale companiei aeriene pentru luna noiembrie, ceea ce este corect la momentul publicării acestui articol. 

Alte schimbări pot apărea în săptămânile următoare. Afișează rețeaua planificată a transportatorului din Belgrad, compania aeriană urmând să efectueze și două zboruri săptămânale între Niš și Hahn, precum și două servicii săptămânale între Kraljevo și Viena. Destinațiile cu zboruri zilnice sau mai multe sunt marcate cu albastru. Air Serbia va efectua, de asemenea, o serie de zboruri charter luna viitoare.

Program operational Air Serbia

După cum se poate observa, Air Serbia va zbura inclusiv spre România, având programate cinci zboruri săptămânale pe ruta Belgrad – București.

Leave A Reply

Your email address will not be published.