Air Serbia a reluat zborurile spre Geneva, după 36 de ani.

0 421

Air Serbia a început un nou serviciu între Geneva și Belgrad la 1 martie 2021. Compania aeriană va opera două zboruri săptămânale, iar ruta va fi disponibilă pe tot parcursul anului. Zborurile vor fi efectuate cu aeronave de tip Airbus A319 cu o capacitate de 144 de locuri.Geneva a fost anunțată ca una dintre cele șase destinații noi încă de anul trecut, dar acest plan a fost temporar abandonat din cauza pandemiei de coronavirus. „Urmărim cu atenție toate modificările restricțiilor și cererii de călătorie, încercând să acționăm rapid și să profităm de toate oportunitățile care se deschid pe piață”, a declarat Jiri Marek, Director General Comercial și Strategie al Air Serbia.

Zborurile de luni oferă o conectivitate bună de la Geneva spre alte destinații din rețeaua companiei aeriene, inclusiv Larnaca, Moscova, Podgorica, Sarajevo, Skopje, Sofia, Salonic, Tirana și Tivat.

Geneva – Belgrad cu Air Sebia

Zborurile vor avea loc în zilele de luni și vineri, astfel:

JU0470 Belgrad 07:00 – 09:05 Geneva luni
JU0471 Geneva 09:50 – 11:45 Belgrad luni

JU0474 Belgrad 17:40 – 19:45 Geneva vineri
JU0475 Geneva 20:30 – 22:25 Belgrad vineri

O cerere mare pentru această rută a fost identificată, în special, datorită comunității sârbești foarte importantă stabilită în Geneva. Într-adevăr, peste 30.000 de cetățeni sârbi trăiesc în vestul Elveției sau în Franța. Legătura dintre capitala Serbiei și activitatea diplomatică care se desfășoară la Geneva este de asemenea importantă.

Zborul inaugural a fost întâmpinat cu salutul tradițional cu apă la Aeroportul din Geneva, cu o ceremonie oficială de tăiere a panglicii la care au participat reprezentanți ai companiei aeriene și ai aeroportului, inclusiv André Schneider, CEO Genève Aéroport și Bojan Aranđelović, Șef de Planificare a Rețelelor al Air Serbia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.