Air Moldova reia zborurile pe ruta Chișinău – St. Petersburg

0 1.219

Începând cu 5 aprilie 2021, Air Moldova va relua zborurile pe ruta Chișinău – St. Petersburg și retur. Pentru început va fi operat un zbor săptămânal, în fiecare zi de luni, conform orarului de mai jos.

Orar zboruri Chișinău – St. Petersburg

9U181 Chișinău 06:25 – 08:45 St.Petersburg
9U182 St.Petersburg 09:35 – 11:50 Chișinău

În următoarele luni, compania Air Moldova intenționează să mărească frecvența zborurilor pe rutele Chișinău – St.Petersburg.

Vă informăm că biletele pentru cursele charter Chișinău – St.Petersburg sunt deja disponibile spre vânzare pe site-ul www.airmoldova.md, precum și în agențiile autorizate Air Moldova.

Vă atragem atenția asupra faptului că intrarea pe teritoriul Federației Ruse este permisă cetățenilor Federației Ruse, precum și anumitor categorii de cetățeni străini, lista completă este indicată aici. Vă puteți familiariza cu regulile de intrare pe teritoriul Federației Ruse aici.

Însă informațiile de călătorie furnizate de Air Moldova sunt cu titlu informativ. Ar fi bine să verificați adițional, informațiile emise de către autoritățile statului în care intenționați să călătoriți, sau să tranzitați, despre toate restricțiile actuale de călătorie, sau de intrare impuse curent.

Leave A Reply

Your email address will not be published.