Air Malta lansează programul „Business Guaranteed” (video)

0 246

Air Malta a lansat programul zborurilor pentru perioada de iarnă 2020 – 2021, ce include 21 de destinații și 156 de zboruri săptămânale. Programul „Business Guaranteed” încearcă să ofere puțină stabilitate pentru zborurile ce vor avea loc în următoarea perioadă.

Compania aeriană și-a luat angajamentul că va opera cel puțin 50% din totalul zborurilor. Vor renunța și la taxele de rezervare pentru cazul în care clienții doresc să schimbe zborurile rezervate, din orice motiv.

Pentru a se asigura că pasagerii se vor bucura de călătorii și pentru a asigura fiabilitatea în această perioadă, Air Malta a anunțat un „program minim de zboruri garantate”. Vor fi operate minim 82 de zboruri săptămânale spre cel puțin 15 destinații.

Programul lansat de Air Malta va oferi clienților flexibilitate suplimentară pentru rezervări. Utilizând o platformă ce asigură o experiență îmbunătățită, clienții se vor bucura și de promoții atractive la biletele de avion.

În această iarnă, Air Malta va zbura către: Amsterdam*, Berlin*, Bruxel*, Catania*, Dusseldorf*, Frankfurt*, Hamburg, Lisabona, Londra Heathrow*, Lyon, Madrid, Milano Linate*, Munchen*, Moscova*, Palermo, Paris Charles De Gaulle*, Paris Orly*, Praga, Roma*, Viena* și Zurich*. (* – rute garantate).

Leave A Reply

Your email address will not be published.