blank

Air Italy anunță ruta Milano – Delhi, din 28 octombrie 2018

Air Italy a anunțat noua rută Milano - Delhi, cu începere din 28 octombrie 2018. Aceasta este a doua rută spre India. Zborurile vor fi onorate cu aeronave de tipul Airbus A330-200.

0 627

Începând cu 28 octombrie 2018, Air Italy va opera 5 zboruri pe săptămână între baza sa de la Milano Malpensa și aeroportul Delhi-Indira Gandhi. Zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Airbus A330-200 din flota acționarului său Qatar Airways și configurate pentru a primi la bord 24 de pasageri la clasa Business și 228 la Economy.

Air Italy anunta ruta Milano – Delhi

Decolările sunt programate în zilele de luni, marți, joi, vineri și duminică, la ora 16:00, urmând să aterizeze la Delhi în ziua următoare la ora 04:00. Zborurile retur vor fi în zilele de luni, marți, miercuri, vineri, sâmbătă, decolarea fiind programată la ora 06:00 și aterizarea la 10:30. Air Italy va concura cu Air India pe această rută.

Air Italy va inaugura pe 30 octombrie linia directă Milano – Mumbai, după ce a mai lansat zboruri directe spre New York-JFK și Miami. Iar la începtut de septembrie va fi inaugurată o nouă rută spre Bangkok.

Din Milano, Air Italy zboară în Africa, la Accra (Ghana), Dakar (Senegal), Lagos (Nigeria), Mombasa (Kenya), Zanzibar (Tanzania), Cairo și Sharm el-Sheikh (Egipt), dar și spre alte destinații, cum ar fi la Havana (Cuba) și Moscova (Rusia). În Italia, Air Italy zboară din Milano spre Roma, Catania, Lamezia-Terme, Olbia și Palermo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.