blank

Emirates a inaugurat ruta Dubai – Londra Stansted (Foto / Video)

Pe 9 iunie, Emirates a inaugurat ruta Dubai (DXB) - Londra Stansted (STN). Călătorii pot alege unul dintre cele 10 zboruri zilnice Emirates, către trei aeroporturi din Londra.

0 736

Aeronava Boeing 777-300ER Emirates a aterizat pe 9 iunie, puțin înainte de ora locală 14:00, la Aeroportul Internațional Londra Stansted. Acesta este al șaptelea aeroport din Marea Britanie spre care operează Emirates. Numărul zboururilor zilnice între Dubai și Londra a ajuns astfel la 10, pe 3 aeroporturi diferite: Stansted, Gatwick și Heathrow.

Emirates a inaugurat ruta Dubai – Londra Stansted

Aeronava în cauză, noul Boeing 777-300ER configurat în trei clase, are apartamente la First Class și cabine confortabile la Business și Economy. Scaunele au un design nou, plus un sistem de divertisment upgradat în toate cabinele de la bord. Noile modificări au fost prezentate pentru prima dată la Dubai Air Show în 2017, iar aceasta a fost prima dată când au fost testate de călători pe zborurile din și spre Marea Britanie.

inaugurre-dubai-londra-stansted-emirates

Aeroportul Londra Stansted va fi important și pentru Emirates SkyCargo, divizia de marfă a celor de la Emirates. Emirates SkyCargo face posibile conexiuni între clienți din 155 de orașe, 85 de țări, pe 6 continente, și transportă 140.000 de tone de marfă din/spre Marea Britanie pe an. Avionul Boeing 777-300ER va oferi o capacitate de aproximativ 20 de tone de încărcătură/zbor.

Aeroportul Internațional Londra Stansted este al șaptelea din Marea Britanie spre care zboară Emirates. În octombrie va fi urmat de Edinburgh. Celelalte aeroporturi  din Marea Britanie pe care operează Emirates sunt: Londra Heathrow, Londra Gatwick, Birmingham, Newcastle, Manchester și Glasgow.

Zborul zilnic EK33, pe direcția Dubai (DXB) – Londra Stansted (STN), pleacă la 9:30 și ajunge la destinație în jurul orei 14:10. Zborul retur, EK34, decolează de pe Stansted la 21:10 și ajunge a doua zi la 7:10 în Dubai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.