Wizz Air a inaugurat baza de la Viena

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și liderul companiilor de low-cost din Europa Centrală și de Est, a deschis o nouă bază în Austria, pe aeroportul din Viena. A fost alocată o aeronavă de tipul Airbus A320.

0 533

Noul avion va susține startul a cinci noi servicii spre destinații populare: Valencia, Roma Fiumicino, Malta, Bari și Tel Aviv.

În prezent, 33 de zboruri pleacă în fiecare săptămână din Viena, iar prețul oferit este de doar 19.99 EUR/segment. În acest an, mai mult de jumătate de milion de locuri sunt deja la vânzare pe zborurile WIZZ din și spre Viena.

Bază Wizz Air la Viena

“Cu mândrie sărbătorim astăzi deschiderea unei noi baze WIZZ în Austria, pe aeroportul din Viena. Primele zboruri Wizz Air de aici au avut loc în aprilie, iar acum inaugurăm alte cinci noi servicii”, a declarat George Michalopoulos, Wizz Air Chief Commercial Officer în cadrul unei conferințe de presă în Viena. “Până în 2019, noua noastră bază operațională din Viena va crea 200 de locuri de muncă la nivel local, iar noile destinații WIZZ ce se vor adauga rețelei vor însemna pentru pasagerii din Austria oportunități de a descoperi Europa, la prețuri cu adevărat scăzute, printr-o rețea de 30 de rute către 22 de țări.”

Wizz-Air-baza-Viena-iunie

Angajamentul față de Austria

Stabilirea bazei WIZZ în Viena reprezintă o investiție majoră în Austria prin crearea a 200 de locuri de muncă  directe în cadrul companiei până în 2019.

Investiția totală este de 570 milioane de dolari, iar în următoarele 9 luni, compania aeriană va continua să-și intensifice operațiunile pe Aeroportul Internațional din Viena pentru a deveni al doilea transportator din Austria în 2019.

Wizz Air va avea o flotă locală formată din 5 aeronave noi Airbus, cu care va opera o rețea de 30 de rute spre 22 de țări și va oferi la vânzare, în total peste 2,2 milioane de locuri/an. Prin extinderea activităților, echipa locală a Wizz Air din Viena va crește continuu, viitoarea sesiune de recrutare fiind programată în 21 iunie.

Noile rute operate de Wizz cu plecare din Viena 

Destinația Zilele de operare Începe din Prețuri de la**
Valencia luni, miercuri, vineri, duminică 14 iunie 2018 EUR 49.99
Roma Fiumicino zilnic 14 iunie 2018 EUR 29.99
Malta, Malta marți, joi, sâmbătă 14 iunie 2018 EUR 34.99
Bari, Italia luni, miercuri, vineri, duminică 15 iunie 2018 EUR 29.99
Tel Aviv, Israel luni, miercuri, vineri, duminică 15 iunie 2018 EUR 59.99

Din România, din 30 mai 2018, Wizz Air zboară la Viena cu zboruri directe de la Cluj-Napoca în fiecare zi de miercuri și duminică.

Leave A Reply

Your email address will not be published.