blankblank

Air France va zbura spre Zanzibar, Papeete, Muscat, Dubai, Colombo și Miami în sezonul de iarnă 2021-2022

0 721

Air France continuă să adapteze rețeaua și să sporească serviciile spre destinațiile „de agrement”. Pentru sezonul de iarnă 2021 (octombrie 2021 – martie 2022), compania aeriană va oferi clienților săi servicii noi spre destinații însorite din întreaga lume, cu plecare din Paris – Charles de Gaulle.

Africa: Zanzibar

Începând cu 18 octombrie 2021, Air France va zbura spre Zanzibar, în Tanzania, o destinație nouă pentru compania aeriană. Vor fi două frecvențe săptămânale, operate cu aeronave Boeing 787-9, o continuare a zborului spre Nairobi, în Kenya.

Teritorii de peste mări: Papeete

În această iarnă, pentru a satisface cererea puternică a clienților, Air France își va consolida programul de zbor spre Papeete, în Polinezia Franceză, ca o continuare a zborului spre Los Angeles, în Statele Unite. Începând cu 3 noiembrie 2021, compania aeriană va oferi până la 5 frecvențe spre această destinație, curse ce vor fi operate cu aeroanve Boeing 777-200.

Orientul Mijlociu: Muscat și Dubai

În Orientul Mijlociu, Air France va începe să opereze trei frecvențe săptămânale spre Muscat, în Oman, începând cu 31 octombrie 2021. Zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing 787-9. De asemenea, compania aeriană va consolida programul de zbor spre Dubai, în Emiratele Arabe Unite și va oferi până la 14 frecvențe săptămânale, începând cu 23 octombrie 2021.

Asia: Colombo

Începând cu 1 noiembrie 2021, Air France va începe să opereze zboruri spre Colombo, în Sri Lanka, o destinație nouă pentru compania aeriană, cu trei frecvențe săptămânale ca o continuare a zborului spre Malé, în Maldive. Zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing 787-9.

America de Nord: Miami

În cele din urmă, începând cu 31 octombrie 2021, Air France va crește numărul frecvențelor spre Miami, în Statele Unite, și va oferi până la 12 zboruri săptămânale, zboruri ce vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 777-300 și Airbus A350.

Acest program de zbor este supus modificărilor și rămâne supus obținerii autorizațiilor guvernamentale necesare. Acesta va fi pus în aplicare luând în considerare măsurile de sănătate în vigoare în prezent în diferitele țări deservite.

Înainte de a călători, Air France își sfătuiește clienții să verifice restricțiile de călătorie și documentele necesare la sosirea la destinație. Pentru a afla mai multe, accesați airfrance.traveldoc.aero.

Ca parte a politicii sale comerciale, Air France oferă în prezent bilete complet modificabile pentru călătorii până la 31 decembrie 2021. Clienții își pot schimba rezervarea gratuit sau pot solicita un voucher de credit rambursabil dacă nu mai doresc să călătorească. Dacă zborul este anulat de compania aeriană, clienții au opțiunea de a-și amâna călătoria, de a solicita o rambursare completă a biletului sau de a solicita un voucher de credit, care este rambursabil și dacă nu este utilizat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.