Frankfurt – Iași cu Lufthansa, din 2 iulie 2021.

0 676

Lufthansa, cel mai mare transportator aerian din Europa, a aterizat pentru prima dată în capitala Moldovei, Iași, pe 2 iulie. Prima rută inaugurată de noua companie este spre FRANKFURT. Astfel, Iașul devine singurul aeroport din regiunea Moldovei unde sunt operare zboruri ale operatorului german.


A doua companie aeriană din cadrul Lufthansa Group va efectua patru curse săptămânale de pe Aeroportul Iași spre hub-ul său din Frankfurt, care asigură conexiuni pentru zboruri transcontinentale, precum și zboruri spre alte aeroporturi europene. Durata zborului Iași – Frankfurt este de 2 ore şi 25 de minute.

Frankfurt – Iași cu Lufthansa.

 În zilele de luni și vineri, zborurile vor fi operate după următorul progam:          

Frankfurt 10:00 – 13:20 Iași
Iași 14:05 – 15:30 Frankfurt                                      

 În zilele de joi și duminică, zborurile vor fi operate după următorul progam:          

Frankfurt 06:50 – 09:25 Iași
Iași 10:35 – 12:30 Frankfurt                                      

Tarifele pentru o călătorie dus-întors pornesc de la 198 euro, iar biletele sunt disponibile pe pagina companiei: www.lufthansa.com.

Frankfurt-Iasi-Lufthansa-1
Frankfurt-Iasi-Lufthansa-2
Frankfurt-Iasi-Lufthansa-3

Evenimentul de lansare a noului zbor direct Iași – Frankfurt (și retur) a fost marcat printr-o conferintă de presă, ce a avut loc în zona publică a terminalului T3, la care au participat autorități locale, administrația Aeroportului, reprezentanți ai companiei aeriene, precum și reprezentanți ai mediului cultural și de afaceri local.

Invitații au tăiat tortul tematic și panglica la inaugurarea noii rute, alături de echipajul companiei aeriene, iar festivitatea s-a încheiat cu tradiționalul water salute al aeronavei Luthansa, la momentul aterizării pe pista de la Iași.

Leave A Reply

Your email address will not be published.