Air France-KLM operează 101 zboruri săptămânale spre destinaţii din CSI

0 313

Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Soci, Air France-KLM a făcut o scurtă recapitulare cu privire la zborurile operate din/spre Rusia, dar şi spre destinaţii din statele CSI. În prezent, grupul Air France-KLM operează, de pe aeroporturile Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol, 101 zboruri săptămânale spre destinaţii din CSI (Comunitatea Statelor Independente): Moscova, Sankt Petersburg, Kiev (Ucraina), Yerevan (Armenia) și Almaty (Kazahstan). Air France zboară, de asemenea, la Moscova de la Marsilia, cu trei zboruri directe pe săptămână.

Pentru a oferi o gamă mai variată de destinaţii, dar şi pentru mai multe frecvenţe spre destinaţii din CSI, Air France a încheiat acorduri codeshare cu mai mulţi operatori aerieni: Aeroflot, Rossiya Airlines şi Ukraine International Airlines.

Air France-KLM oferă servicii personalizate, la sol şi în aer, pentru pasagerii ruşi. La bordurile aeronavelor, pasagerii se pot bucura de servicii adaptate, echipajele de cabină fiind pregătite în cultura rusă. Anumite meniuri servite la bord sunt din bucătăria rusească, dar nu lipsesc nici preparatele franţuzeşti. Pe zborurile din şi spre Rusia şi Ucraina, anunţurile de la bordurile avioanelor sunt rostite şi în limba rusă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.