Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Traveo.ro – platformă flexibilă de rezervare bilete avion, city break-uri şi alte servicii

0 640

Pe 6 februarie, Accent Travel & Events a lansat Traveo.ro, o platformă online de rezervări turistice care oferă soluția completă pentru orice călătorie – bilete avion, hotel, pachete tematice sau city break-uri. Trei dintre inovațiile pe care le aduce Traveo pe piața din România sunt funcționalitățile Get Away, Weekend Search și Activity Search.

Traveo.ro vine în întâmpinarea noilor tendințe de pe piața de turism din România, unde din ce în ce mai multe persoane preferă să călătorească independent, să își facă singure rezervările și să găsească fără efort cele mai bune opțiuni în funcție de stilul propriu. Astfel, Traveo oferă utilizatorilor săi o mai mare flexibilitate și libertate în a găsi cele mai bune soluții pentru călătoriile lor.

O inovație importantă pe care o aduce Traveo.ro este sistemul Get Away prin care călătorul își poate defini un buget, o zonă și o perioadă în care dorește să călătorească și primește mai multe oferte din care poate alege. De asemenea, noi pe piața din România sunt și căutarea după activități specifice, care permite utilizatorului să găsească pachete potrivite cu hobby-urile sale (de exemplu sporturi de iarnă, shopping sau pescuit) și căutarea doar după perioada de weekend, utilă celor care vor să evadeze într-un city break la final de săptămână.

Traveo.ro are la bază o variantă personalizată a platformei TRIP, un software puternic, inovator, cu arhitectură modulară, o platformă multitasking care permite conectarea la cei mai importanți furnizori internaționali de servicii de turism. Traveo se lansează cu 14 dintre cei mai mari furnizori, printre care Amadeus, Gulliver Travel Associates sau Expedia. Sistemul accesează peste 170.000 de hoteluri și peste 450 de companii aeriene.

Începând cu 2012, Accent Travel & Events a schimbat întreaga arhitectură tehnologică a agenției, de la mid și back-office la soluția de inventar pentru zona de touroperator și a implementat un nou sistem de rezervări. Toate aceste schimbări au permis o trecere firească spre zona de online.

Investiția realizată este de aproximativ 500.000 de euro, atât în dezvoltare software, implementarea soluțiilor de inventar și rezervări, design, cât și în licențe ale furnizorilor, call center sau marketing.

Poziționarea brandului Traveo este “soluția completă pentru orice călătorie”, iar valorile care îl definesc sunt “complet”, “flexibil”, “oferte de calitate”, “simplu de folosit” și “performant”.

Ca să fie mai clar, am căutat un city break pentru Hamburg în preajma zilei mele de naştere. De 2 ani încerc să ajung la Miniatur Wunderland, în special să vizitez Knuffingen Airport.

Şi am găsit la 361 EUR – bilet de avion cu Lufthansa şi cazare la hotel de 3 stele.

city_break_hamburg

Îmi place ideea de a putea căuta şi rezerva în timp real cazarea şi biletul de avion din câteva click-uri şi după bunul plac. Platforma este la început de drum, dar promite foarte mult. Aşa cum am scris şi mai sus, bazele de date sunt foarte mari: peste 450 de companii aeriene şi peste 170 000 de unităţi de cazare din întreaga lume. Planificarea călătoriei este mai simplă cu Traveo.

Tu unde vrei să călătoreşti?

Leave A Reply

Your email address will not be published.