Air Canada Rouge a reluat zborurile, după șapte luni de pauză, cu o flotă Airbus!

0 425

Air Canada Rouge, compania aeriană low-cost a Air Canada, a reluat zborurile. Pentru început zboară din Toronto  spre Las Vegas,  Orlando și Regina, alte destinații fiind introduse în decursul lunii septembrie, inclusiv spre Cancun  și  Tampa.


Air Canada Rouge a prezentat, de asemenea, interiorul avioanelor Airbus A321 din flota sa. Noile zboruri vor fi operate cu o flotă modernă, formată din 39 de avioane Airbus: 20 x A319; 5 x A320; 14 x A321.

Airbus A319 Air Canada Rouge
Airbus A319 Air Canada Rouge

Noile aeronave Airbus A321 sunt configurate modern, cu scaune confortabile. Interiorul este contemporan, elegant, cu scaune din piele. Sunt configurate în două clase tarifare: 16 la Premium Economy și 184 la Economy.

Odată cu reluarea zborurilor, care fusese suspendate încă din primăvara anului 2021, clienții se pot bucura și de îmbunătățirile recente ale produselor și designului la bordul tuturor avioanelor Air Canada Rouge. 

Acestea includ:

  • Servicii de divertisment și streaming actualizat
  • Uniforme noi
Noile uniforme Air Canada Rouge
Noile uniforme Air Canada Rouge

Toate zborurile Air Canada Rouge sunt operate cu aeronave Airbus cu un singur culoar, care oferă Wi-Fi de mare viteză (disponibil cu tax[) și o gamă de servicii la clasele Premium Rouge și Economy. Clienților de la Premium Rouge li se oferă gratuit băuturi și o masă pe zborurile de peste două ore sau o gustare la zborurile de durată mai scurtă.

Air Canada Rouge a reununțat la vechile avioane Boeing 737-600ER, focusul fiind acum pe zboruri regionale, scurte și medii. În acest context, zborurile programate în 2022 dintre Canada și România vor fi operate de Air Canada, compania mamă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.