Aeroportul din Bruxelles se așteaptă la peste 4 milioane de pasageri în iulie și august

0 125

Aeroportul din Bruxelles se așteaptă să primească până la 4 milioane de pasageri în perioada iulie – august. Ziua de 1 iulie va fi cea mai aglomerată cu aproximativ 72000 de pasageri în total, dintre care 39000 de pasageri vor fi pe blocurile de plecare. 

Aceasta reprezintă 74% din numărul de pasageri din vara anului 2019, când au fost 5,4 milioane de pasageri). După două veri marcate de numeroase restricții de călătorie, mulți oameni au în mod clar nevoie de o vacanță binemeritată!

În această vară, turiștii pot alege dintre 185 de destinații directe oferite de 60 de companii aeriene pe aeroportul din Bruxelles. Cele mai populare destinații de vară sunt din Spania, Insulele Canare, Portugalia, Italia și Grecia. După încheierea restricțiilor de călătorie legate de Covid, Turcia, Egiptul, Marocul, Tunisia și Insulele Capului Verde sunt, de asemenea, la mare căutare.

Când vine vorba de zboruri intercontinentale, destinațiile din Statele Unite și Canada sunt populare, mai ales acum că au fost eliminate cerințele de testare, precum și Caraibe și Mexic. În Asia, Thailanda este cea mai populară destinație.

Pentru a face față numărului mare de pasageri, aeroportul din Bruxelles se pregătește pentru a se asigura că sezonul aglomerat al vacanțelor de vară se desfășoară fără probleme. Între timp, numărul posturilor vacante din aeroport a scăzut la 590, apropiindu-se de media pre-Covid. Pentru a informa și mai bine pasagerii, chatbot-ul digital de pe site-ul Aeroportului din Bruxelles a fost actualizat și oferă acum și informații live despre timpii de așteptare la controlul de securitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.