Aeroportul Berlin-Tegel va funcţiona până la 16 martie 2013 (video)

0 158

Pentru că marele aeroport Berlin Brandenburg va fi inaugurat la 17 martie 2013, micuţul Tegel îşi va continua activitatea până la 16 martie 2013. Probabil că vom avea atunci “Noaptea Nopţilor“! De bucurie, cei de la Tegel au realizat un super filmuleţ cu imagini care cuprind activitatea aeroportului în perioada 2009 – 2012.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Solicită ACUM despăgubirea de până la 600€!AirHelp get compensation

Şi nu, nu este un filmuleţ de adio! Aeroportul va funcţiona în regim normal şi tind să cred că va fi mai aglomerat în următoarea perioadă. Airberlin şi Lufthansa îşi vor respecta planurile de extindere programate pentru noul aeroport Berlin Brandenburg.

Lufthansa a inaugurat noi rute spre diferite destinaţii din Europa, una fiind ruta Berlin – Bucureşti – Berlin. Airberlin şi-a mărit activitatea pe TXL.

Mie îmi place foarte mult acest filmuleţ, mai ales că am amintiri plăcute de pe Tegel! Este o satisfacţie să vezi imagini cu locurile pe unde ai umblat!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »