Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Aeroportul Berlin-Tegel va funcţiona până la 16 martie 2013 (video)

0 398

Pentru că marele aeroport Berlin Brandenburg va fi inaugurat la 17 martie 2013, micuţul Tegel îşi va continua activitatea până la 16 martie 2013. Probabil că vom avea atunci „Noaptea Nopţilor„! De bucurie, cei de la Tegel au realizat un super filmuleţ cu imagini care cuprind activitatea aeroportului în perioada 2009 – 2012.

Şi nu, nu este un filmuleţ de adio! Aeroportul va funcţiona în regim normal şi tind să cred că va fi mai aglomerat în următoarea perioadă. Airberlin şi Lufthansa îşi vor respecta planurile de extindere programate pentru noul aeroport Berlin Brandenburg.

Lufthansa a inaugurat noi rute spre diferite destinaţii din Europa, una fiind ruta Berlin – Bucureşti – Berlin. Airberlin şi-a mărit activitatea pe TXL.

Mie îmi place foarte mult acest filmuleţ, mai ales că am amintiri plăcute de pe Tegel! Este o satisfacţie să vezi imagini cu locurile pe unde ai umblat!

Leave A Reply

Your email address will not be published.