blank

Curse directe Bucureşti – Berlin cu Lufthansa

4 873

Astăzi, 3 iunie 2012, Lufthansa va inaugura ruta Bucureşti – Berlin. La 15.45, ora României, zborul DLH3083 va pleca de pe Aeroportul Internaţional Otopeni cu destinaţia Berlin-Tegel. Zborurile vor fi operate cu aeronavă Airbus A319. Durata zborului va fi de 2 ore şi 10 minute. Va ateriza în capitala Germaniei la ora 16.55, ora locală.

„Din ce în ce mai mulţi pasageri doresc să viziteze Berlinul, atât în interes de afaceri, cât şi pentru vacanţe. Suntem foarte încântaţi de evoluţia cotei de piaţă pe acest segment. Cu un produs atractiv şi cu preţuri începând de la 49 euro un bilet one-way, Lufthansa are pe piaţă o ofertă demnă de luat în seamă”, a precizat Patrick Artiel, General Manager Lufthansa Romania si Moldova.

Această rută face parte din proiectul de extindere Lufthansa, în valoare de peste 60 de milioane de euro şi în cadrul căruia vor fi incluse în total 39 de destinaţii europene.

Compania Lufthansa a transportat pe rutele din şi spre România 680.000 pasageri anul trecut, reprezentând un avans de 20 de procente comparativ cu 2010.

În această perioadă, Lufthansa are şi o promoţie atractivă pentru destinaţiile din Germania cu plecare din Bucureşti – bilete de la 99 EUR.

Program Berlin – Bucureşti – Berlin cu Lufthansa

LH3082 TXL 12:05 – 15:10 OTP Airbus A319
LH3083 OTP 15:45 – 16:55 TXL Airbus A319

Începând de ieri, 4 zboruri săptămânale vor conecta România cu capitala germană. Noua rută este operată de aeronave Airbus A319, cu locuri atât la Clasa Business, cât și la Clasa Economic.

Pasagerii care prezintă tichetul de îmbarcare Lufthansa în anumite locații și instituții se pot bucura de oferte speciale la vizitarea punctelor de atracție, în restaurante, magazine de modă, spa-uri și multe altele, putând beneficia de sfaturi și surse de inspirație, în funcție de sezon, în ceea ce priveşte noutăţile şi tendinţele din Berlin – chiar în afara zonelor turistice obișnuite.

Leave A Reply

Your email address will not be published.