Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Aeroportul Abu Dhabi International a introdus GoSleep – fotolii pentru dormit

0 489

Aeroportul Abu Dhabi International (ADAC) a introdus fotolii care se pot face pat şi sunt perfecte pentru relaxare, odihnă. Dacă aveţi zboruri cu escală pe aeroportul din Abu Dhabi, puteţi să încercaţi noile GoSleep la doar 12.24 dolari pe oră. Un preţ mărişor, dar puţină relaxare nu strică.

În prezent, ADAC a instalat 10 GoSleep în zona Terminalului 3 şi Al Dhabi Lounge din Terminalul 1. Până la finalul lui 2013, ADAC intenţionează să instaleze alte 35 de fotolii pat GoSleep.

546745-sleeping-pods

Aceste fotolii se pot închide, se pot transforma în „păstăi” şi astfel vă puteţi odihni în linişte, departe de gălăgia din aeroport. Pe viitor, sistemele GoSleep vor fi prevăzute cu spaţii speciale pentru bagaje, wi-fi şi chiar sisteme prin care să vă puteţi încărca gadgeturile. Totul face parte din strategia aeroportului de a se dezvolta şi pentru a atrage pasagerii.

În general, eu evit zborurile cu escală. Sunt obositoare, trebuie să pierzi vremea câteva ore prin aeroport, se întâmplă să-ţi mai dispară bagajul, iar călătoria cea frumoasă se poate transforma într-una stresantă. Însă mă bucur să văd că marile aeroporturi se gândesc să amenajeze zone de relaxare. Acest aspect poate fi decisiv când alegem anumite zboruri.

În 2011 am avut ocazia să văd Airport Park – terminalul verde din aeroportul Schiphol – Amsterdam, o zonă specială pentru relaxare, odihnă şi chiar pentru lucru. Dacă aveţi zboruri cu escală pe Schiphol, nu rataţi Airport Park!

Leave A Reply

Your email address will not be published.