Aeronava Sukhoi Superjet 100 Aeroflot, de pe zborul SU1492, a luat foc după o aterizare ratată

2 618

În seara zilei de 5 mai 2019, aeronava Sukhoi Superjet 100 Aeroflot (RA-89098) a fost filmată în timp ce ateriza în flăcări la Aeroportul Internațional Sheremetyevo, Moscova.

O informație foarte importantă a fost furnizată de imaginile surprinse de un amator. Acesta a filmat momentul de dinaintea incendiului.

Sukhoi Superjet 100 Aeroflot, în flăcări la impact cu solul

Urmărind imaginile, observăm că aeronava Sukhoi Superjet 100 Aeroflot vine la aterizare fără flăcări. În procedura de aterizare, avionul face balans. Piloții ratează prima încercare de a pune roțile jos, iar a doua încercare duce la producerea tragediei.

Impactul cu solul a fost foarte violent. Aeronava atinge solul cu partea din spate, trenul de aterizare cedează și izbucnește incendiul

Acum avem răspuns și la întrebarea: ”Unde erau pompierii?”. Piloții au anunțat o aterizare în regim de urgență, au setat codul de urgență, dar incendiul s-a declanșat la impactul dur cu solul.

Mai jos sunt câteva imagini filmate din avion.

Vă reamintim că este vorba de un avion Sukhoi Superjet 100 Aeroflot, indicativ RA-89098. Avea aproximativ 2 an de zile de când operase primul zbor, în iunie 2017.

Video via Jacdec.de / Multumim cititorului Parfenov Razvan, care ne-a prezentat aceste filmulete.

Leave A Reply

Your email address will not be published.