Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Adria Airways a suspendat temporar toate zborurile pentru zilele de marți și miercuri

0 507

În ziua de 23 septembrie, Adria Airways a anunțat că suspendă temporar toate zborurile din zilele de marți (24 septembrie) și miercuri (25 septembrie). Au fost invocate probleme financiare.

Problema e că nu se știe ce se va întâmpla după aceste zile. Adria Airways se confruntă cu probleme grave de lichidități, ceea ce duce la blocarea plăților către creditori și furnizori.

Adria Airways a suspendat temporar toate zborurile

În urmă cu câteva zile, compania de leasing a luat 2 avioane din flota Adria Airways pe motiv de neplată a ratelor. Oficialii Adria Airways au declarat că fac tot posibilul ca transportatorul sloven să revină în zbor, dar situația este incertă.

Adria Airways are o flotă formată din 3 avioane Airbus A319, 11 avioane din familia Bombardier CRJ și 6 avioane Saab 2000.

Pentru aceste zboruri anulate, puteți solicita despăgubirile aferente.

Leave A Reply

Your email address will not be published.