blank

Abu Dhabi – Barcelona cu Etihad Airways, din 21 noiembrie 2018

Etihad Airways a anunțat ruta Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) - Barcelona (Spania). Aceasta va fi inaugurată pe 21 noiembrie 2018.

0 799

Ruta Abu Dhabi  –  Barcelona va fi activă începând cu 21 noiembrie 2018. Vor fi onorate 5 zboruri săptămânale cu aeronave de tipul Airbus A330-200. Din 31 martie 2019, ruta va fi onorată zilnic.

Noul serviciu este lansat la timp pentru startul Marelui Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, cel mai mare eveniment sportiv din Orientul Mijlociu. Marele Premiu de la Abu Dhabi va avea loc în perioada 23 – 25 noiembrie 2018 pe circuitul Yas Marina.

Orarul zborurilor Abu Dhabi – Barcelona

EY49 Abu Dhabi – Barcelona 02:20 – 06:45 (luni, miercuri, vineri, sâmbătă, duminică)
EY50 Barcelona – Abu Dhabi 09:50 – 20:00 (Luni, miercuri, vineri, sâmbătă, duminică)

Barcelona va fi al doilea oraș din Spania spre care va zbura Etihad Airways, după capitala Madrid. Noua rută va oferi călătorilor ore convenabile pentru deplasarea de la Abu Dhabi spre Europa și, de asemenea, conexiuni din Abu Dhabi către marile orașe din subcontinentul Indian, Asia de Sud-Est, China, Japonia, Coreea și Australia.

Regiunea Catalonia este extrem populară pentru călătorii de afaceri și vacanțe. Cu 7,5 milioane de locuitori, un peisaj senzațional de munte și o coastă mediteraneană de 214km, regiunea este bogată în parcuri naturale și zone protejate.

Barcelona e unul dintre cele mai faimoase orașe din lume pentru cultura sa unică, architectura lui Gaudi, istoria și stilul de viață cosmopolit.

De asemenea, comerțul între Emiratele Arabe Unite și Catalonia a crescut semnificativ în ultima vreme, în sectoare ca alimentația, industria chimică, vehiculele cu motor, energia și industria farmaceutică.

Barcelona a fost desemnat orașul cu cele mai multe congrese internaționale în 2017, depășind astfel Parisul, Berlinul și Vienna. Etihad Airways va crește frecvența zborurilor în funcție de cererile pasagerilor în vederea congresului Mobile World, care va avea loc între 25 și 28 februarie 2019.

Leave A Reply

Your email address will not be published.