Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Etihad Airways va opera toate zborurile spre Paris cu aeronave Airbus A380

De la 1 octombrie , Etihad Airways va opera și al doilea zbor zilnic spre Paris cu aeronava A380. Aeroportul Internațional Charles de Gaulle - Paris va fi al doilea din Europa, după Aeroport Londra Heathrow, spre care toate zborurile zilnice vor fi operate cu avioane Airbus A380.

0 1.789

Din iulie 2017, Etihad a folosit Airbus A380 pe doar unul dintre cele două zboruri zilnice spre Paris. Însă popularitatea rutei și numărul mare de pasageri au determinat compania să ia decizia de a extinde folosirea aeronavei A380 și pe cel de-al doilea zbor al zilei.

Airbus A380 Etihad Airways spre Paris

Cu această ocazie, vor crește numărul de locuri premium disponibile și opțiunile de călătorie, atât pentru cei care folosesc strict ruta Paris – Abu Dhabi, cât și pentru cei care au escală în drumul lor spre Orientul Mijlociu, Asia și Australia.

Airbus A380 Etihad Airways are o capacitate de 496 de locuri și înlocuiește aeronava curentă de tipul Boeing 777-300ER.

Etihad-Airways-Airbus-A380-800

Cele 496 de locuri se împart astfel: 2 la The Residence, 9 la First Class, 70 de la Business Class și 415 la Economy Class.

The Residence este un apartament ultra-privat, cu 3 camere, incluzând un living echipat cu un monitor LCD cu diagonala de 81cm, un dormitor cu pat dublu, cabină separată de duș și valet.

Cele 9 apartamente de la First Class au televizor, mini-bar, masă de toaletă, șifonier și o cabină de duș complet utilată.

Cele 70 de studiouri Business Class se regăsesc pe puntea superioadă și oferă acces direct la culoarul avionului, pat complet orizontal și cu 20% mai mult spațiu pentru pasageri.

Lounge-ul e localizat între cabinele First Class și Business și are două canapele și un bar.

Puntea principală a aeronavei are 415 locuri la Economy Class, cu scaune smart. Acestea oferă tetiere fixe ergonomice, suport lombar și un ecran individual cu diagonala de 28cm.

Parteneriatul Etihad Airways – Air France a început în octombrie 2012. Compania din Emirate folosește codul său „EY” pe serviciile Air France de la Paris Charles de Gaulle spre 9 destinații europene. În schimb, Air France folosește codul „AF” pe 11 destinații Etihad Airways în Africa, India și Australia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.