Abonament (bilet) de 9 euro cu care poți călători în toată Germania, timp de o lună!

0 2.672

Biletul de 9 euro este atractiv pentru oricine folosește transportul public în Germania. Cu acest bilet se va putea călători în toată Germania, timp de o lună, în lunile iunie, iulie sau august. Biletul de 9 euro va fi valabil inclusiv pe trenurile regionale Deutsche Bahn, la clasa a 2-a. Pentru clasa I se achită tarif normal. Biletele de 9 euro pot fi cumpărate din gări, prin intermediul site-ului bahn.de, prin toate canalele DB sau prin aplicația DB Navigator.

Bilet de 9 EURO, fără limită de călătorie

Însă mare atenție pentru că există o regulă în achiziția acestui bilet de 9 EURO. Cei ce doresc să profite de această ofertă, ar trebui să cumpere biletul pe data de 1 a lunii respective și se va bucura toată luna. Dacă biletul va fi cumpărat pe 29 a lunii respective, tichetul va fi valabil până la finalul lunii respective, deci 2 zile.

Biletul de 9 euro poate fi folosit la nivel național pe toate rutele și în toate mijloacele de transport în comun fără limită de călătorii. Biletul nu este valabil pentru trenurile dedicate rutelor lungi și de viteză (de exemplu, IC, EC, ICE) și autobuzele de cursă lungă. Tichetul este valabil pe trenurile DB RB, RE și IRE. Tichetele nu au loc alocat, așa că sunt mari șanse ca posesorii de bilete de 9 EURO să călătoreasă în picioare.

Copiii sub 6 ani pot călători GRATUIT, fără bilet, dar evident că trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult. Copiii de 6-14 ani au nevoie de bilet propriu sau bilet de 9 euro.

Cât despre animalele de companie, în principiu, un bilet de 9 euro nu poate fi achiziționat pentru câini. Totuși, câinii pot fi luați, ca de obicei, în conformitate cu reglementările tarifare obișnuite, în funcție de rețea, eventual cu un bilet separat. Acest lucru este valabil și pentru câinii ghid și de asistență.

Dacă aveți în plan să vizitați Germania în iunie, iulie sau august, planificați-vă călătorii regionale și profitați de biletul de 9 EURO. Puteți călători pentru a vizita unul dintre cele mai frumoase 10 castele din Germania.

Leave A Reply

Your email address will not be published.