Emirates dorește să adopte soluții digitale avansate: blockchain, metaverse și criptomonedă!

0 219

Companii aerienă Emirates intenționează să adopte soluții digitale avansate, cum ar fi blockchain, metaverse și criptomonedă, ca parte a strategiei sale de a comunica cu clienții într-un mod mai rapid și mai flexibil. 

Emirates va angaja personal specializat în noile tehnologii pentru a dezvolta aplicații pentru a monitoriza nevoile clienților, a declarat directorul de operațiuni Emirates, Adel Ahmed Al-Redha, la o reuniune de presă organizată la Arabian Travel.

„NFT-urile și metaverse sunt două aplicații cu abordări diferite”, a explicat el, adăugând că compania aeriană va încerca, de asemenea, să folosească blockchain-ul în urmărirea înregistrărilor aeronavelor.

Executivul a dezvăluit că Emirates intenționează să folosească Bitcoin ca serviciu de plată și va adaugă obiecte de colecție NFT pe site-urile web ale companiei pentru tranzacționare. 

COO nu a dezvăluit momentul în care Emirates se așteaptă să implementeze noul serviciu de plată, dar a explicat că operatorul aerian își propune să lanseze metaverse și NFT pentru a alinia afacerile grupului cu „viziunea Emiratelor Arabe Unite pentru economia digitală”. El a adăugat că vor adapta tehnologia blockchain pentru a urmări înregistrările flotei companiei aeriene. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.