A fost semnat contractul pentru modernizare pista 08L-26R, Aeroport Otopeni

0 402

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anunțat semnarea contractului pentru modernizare pista 08L-26R, la Aeroportul Otopeni – București.

Contractul implică și modernizarea structurii rutiere, balizaj, canalizare, proiectare (DTAC, PT) și execuție. Inclusiv asistența tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de resistematizare terasamente (zona de siguranță) la pista de decolare aterizare nr. 2 (08L-26R) și la căile de rulare N, V, W, O la Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

Modernizare pista 08L-26R

Contractul are o durată de 10.5 luni. În 2,5 luni se face proiectarea, iar execuția este planificată pentru 8 luni. Lucrarea va avea 6 ani garanție. 

Prin acest contract, ministrul Razvan Cuc anunță că-și propune să continue seria de investiții demarate la nivelul Aeroportului Internațional Henri Coandă București.

Ministrul anunță că ultimele reparații capitale au fost făcute în anul 1997, restul fiind doar lucrări curente de întreținere. Din cele declarate de ministrul Răzvan Cuc, înțelegem că aceste lucrări vor fi făcute cu banii generați de aeroport.

Noul management al CNAB deja demonstrează că a înțeles acest mesaj și sunt absolut sigur că, în cel mai scurt timp, toate deficiențele semnalate în ultima perioadă vor fi istorie – a mai declarat Razvan Cuc, ministrul transporturilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.