A fost înregistrat al treilea deces în cazul accidentului Asiana Airlines din 6 iulie 2013 (video)

0 396

A trecut o săptămână de la accidentul aviatic al zborului 214, în care a fost implicat un Boeing 777-200ER Asiana Airlines şi venim cu veşti bune şi mai puţin bune.Începem cu veştile neplăcute şi anunţăm că a fost înregistrat al treilea deces. O adolescentă chineză a decedat pe patul de spital din cauza rănilor grave. Aceasta era internată la spitalul Bay Area din San Francisco. Tânăra facea partea din grupul care mergea la o şcoală de vară din Statele Unite, colegă cu celelalte două eleve care au decedat imediat după accident.

Reamintim că aeronava Boeing 777-200ER Asiana Airlines a lovit cu trenul de aterizare digul din capătul pistei 28L a aeroportului din San Francisco. În urma impactului, coada avionului s-a desprins şi a tras în exteriorul aeronavei mai mulţi pasageri şi însoţitori de bord. Autorităţile au confirmat faptul că una dintre victimel a fost călcată de o maşină de intervenţie. Încă nu este clar dacă tânăra a decedat din cauza accidentului aviatic sau pentru că a fost călcată de masină. Primele rezultate ale autopsiei sunt așteptate săptămâna viitoare.

Şi acum să trecem la veştile bune. 31 de elevi chinezi, care au fost la bordul zborului 214 al companiei aeriene Asiana Airlines, au ajuns în țara lor de origine. La fel şi o parte din grupul însoţitorilor de bord.

Un moment emoţionant!

Alte victime sunt încă în stare gravă şi rămân internate, printre acestea fiind şi cinci stewardese Asia Airlines care au fost rănite în urma accidentului. Mai jos aveţi o relatare amănunţită oferită de CBS News.

Mai jos aveţi cea mai recentă declaraţie dată de Deborah A.P. Hersman, preşedinte National Transportation Safety Board (NTSB)!

Conform informaţiilor oferite de KTVU, vineri, în jurul orei 17:00, pista 28L a aeroportului San Francisco a fot redeschisă traficului aerian. Un avion al companiei Southwest Airlines a fost primul care a aterizat în deplină siguranţă pe această pistă, dar nu înainte de verificarea finală făcută de FAA.

San-Francisco-Asiana-crash

Aeronava 777-200ER Asiana Airlines a fost tăiată şi transportată într-un hangar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.