blank

#‎LitoralulVerde‬: 5 motive să mergeţi la Paradis Land – mare şi aventură

1 1.712

În primăvara acestui an, am scris despre Parc Aventura Paradis Land, acesta fiind primul parc de aventură la malul mării. Între timp s-a deschis, s-a mai mărit comparativ cu estimările din iarnă, iar acum este asaltat de turiştii de pe litoral.

În perioada 24-26 iunie, în cadrul infotripului #litoralulverde organizat de ANAT, am vizitat acest parc de distracţie. În urma vizitei, noi am fost foarte încântaţi de acest „loc de joacă” şi am găsit 5 motive pentru care vrem să mai mergem:

1. Pentru că litoral nu înseamnă doar mare şi soare. Avem nevoie de divertisment şi servicii de agrement. Dimineaţă plajă, iar apoi distracţie. Ghidat de sloganul „mare & aventura”, Paradis Land este locul perfect pentru petrecerea timpului liber înconjurat de natură.

2. Pentru că la Paradis Land găsiţi 11 trasee cu dificultate progresivă, împărţite în funcţie de nivelul de dificultate şi grupa de vârstă. Fiecare traseu este simbolizat de o culoare specifică pentru a fi uşor de recunoscut de către participanţi.

trasee-paradis-land

3. La Paradis Land puteţi organiza petreceri pentru copii. Let’s PARTY – KID’S PARTY! PARADIS Land vă propune petrecerea a 3 ore în aer liber, cu mişcare, exersarea abilităţilor practice, de îndemanare ale copiilor şi multă AVENTURA, la toate acestea adaugându-se masa festivă, tortul şi multă voie bună.

4. În cadrul parcului Paradis Land puteţi practica şi alte activităţi. Acestea sunt concepute de echipa Paradis Land şi îmbină sportul, educaţia şi relaxarea.

Zona destinata copiilor mici ce nu pot accesa parcul
Panou catarare – 4 trasee
Leagan din parâme ( obiecte originale)
Leagane pentru copii mici si foarte mici
Casute de lemn
Topogane
Balansoar

5. Puteţi să mergeţi şi să vă beţi cafeaua sau să staţi relaxaţi la barul din incinta Paradis Land, în timp ce prietenii practică diferite activităţi sportive. Consumaţia se plăteşte, la fel şi intrarea pe trasee sau practicarea activităţilor sportive. Privitul este gratuit :).

Şi câteva imagini din interiorul parcului!

Parc Aventura Paradis Land – #litoralulverde

Posted by Sorin Rusi on Wednesday, July 8, 2015

(Video şi fotografii realizate cu )

Mai multe informaţii găsiţi pe !

Leave A Reply

Your email address will not be published.