fbpx Parc Aventura Paradis Land

Parc Aventura Paradis Land – parc de aventură la malul mării

3 375
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Aşa cum am mai menţionat prin diferite articole, litoralul românesc nu trebuie să însemne doar plajă, ci şi agrement. Nu mereu avem condiţii optime de stat la soare, iar turiştii simt nevoia şi de altceva. Se pare că lucrurile încep să evolueze spre bine pe litoralul românesc şi tot mai multe servicii de agrement se dezvoltă în zonâ.

Luna aceasta se va inaugura primul parc de aventură la malul mării, primul din zona Dobrogea. Este vorba de Parc Aventura Paradis Land, zona Neptun, în mijlocul pădurii Comorova.

Investitorul Aurelian Marin, manager general al Agenţiei de Turism „PARADIS” din Constanța şi candidat pentru funcţia de preşedinte ANAT, a sesizat lipsa unui asemenea parc în Dobrogea şi a decis să investească, împreună cu un asociat, într-o afacere care are succes în străinătate, dar şi în România.

Parc Aventura Paradis Land va cuprinde 11 trasee pe nivele diferite de dificultate, dar şi zone pentru diferite alte activităţi: zonă de trambulină adecvată copiilor, zonă de relaxare – hamace, foișoare, zonă destinată copiilor mici ce nu pot accesa parcul, zonă găzduire – căsuțe în copaci, panou cățărare – 4 trasee, leagăn din parâme, tir cu arcul/arbaleta, sărituri în gol de la o distanță de 15m, petanq – joc de origine franceză, zonă de lovituri Oină/Golf, zonă de tir – airsoft. Tarifele de intrare în Paradis Land variază între 35 de lei pentru copii și 50 de lei pentru adulți. Investiţia se ridică la aproximativ 300 000 EURO.

Aşteptăm inaugurarea parcului, iar mersul pe litoralul românesc nu va mai depinde doar de vreme.

(Foto: www.cugetliber.ro)

3 Comentarii
  1. […] lucru nu este deloc întâmplător. În luna aprilie, după noile informaţii, va fi inaugurat Parc Aventura Paradis Land, primul parc de aventură la malul […]

  2. […] trecute, v-am povestit despre Parc Aventura Paradis Land, primul parc de aventură la malul mării. Acesta îşi va deschide oficial porţile la început de […]

  3. […] primăvara acestui an, am scris despre Parc Aventura Paradis Land, acesta fiind primul parc de aventură la malul mării. Între timp s-a deschis, s-a mai mărit […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.