5 jocuri cu avioane pe care le poti juca GRATUIT pe telefon

1 5.934

Sunt un explorator și iubitor de avioane. Îmi place să zbor, să descopăr locuri noi, să încerc bucatele tradiționale din diferite țări și regiuni. Din păcate, pandemia cu noul COVID-19 a ”oprit” Pământul. Nu mai putem zbura, nu mai putem călători. Iar toate guvernele lumii îndeamnă oamenii să ia măsuri pentru distanțare socială. Stăm în casă!Și dacă tot #staiacasa, vreau să îți recomand diferite activități pentru a te relaxa și a te ține ocupat. Am recomandat câteva filme cu și despre avioane. Te-am invitat să vizitezi online muzeele din România. Pentru cei mici, recomand să-i duci la grădini zoologice online. Și poți vizita virtual chiar obiective turistice din Israel.

Jocuri cu avioane GRATUITE

Dar ce ai spune dacă ți-aș recomanda să te joci, să simți că zbori sau să fii managerul unei companii aeriene? Am pentru tine 5 jocuri cu avioane pe care le poți juca GRATUIT pe telefon. Eu am ASUS ZenFone 6 cu Android, așa că jocurile recomandate sunt pentru Android.

Extreme Landings

extreme landings - jocuri cu avioane

Este un joc de tip SIMULATOR prin intermediul căruia poți să-ți testezi abilitățile de pilot. Pot fi simulate sute de scenarii. Există 36 de misiuni, GRATUITE fiind doar 6, restul sunt disponibile pentru cumpărare. Poți să aterizezi pe 20 de aeroporturi, dintre care doar 4 sunt GRATUITE. Poți să folosești instrumentele de bord. Este un joc plăcut, relaxant și cu multe combinații. Îl descarci de aici!

Airline Commander

airline commander - jocuri cu avioane

Este un joc de tip SIMULATOR prin intermediul căruia poți să-ți testezi abilitățile de mananger de companie aeriană. Poți să-ți faci propria companie aeriană, să gestionezi zeci de avioane, să deschizi rute, să programezi zboruri. Ai la dispoziție zeci de modele de avioane, sute de aeroporturi unde să-ți instalezi hub-urile operaționale. Poți monitoriza traficul aerian. Și chiar poți pilota avioanele. Îl descarci de aici!

Airlines Manager – Tycoon 2020

airlines manager - jocuri cu avioane

Este unul dintre cele mai complexe jocuri de administrare și gestionare a companiei aeriene. Sunt disponibile peste 160 de avioane și 2600 de aeroporturi. Jocul cuprinde 500 de articole de cercetare și 200 de servicii pentru pasageri. Jocul poate fi practicat în timp real, adică o cursă de 7 ore va dura 7 ore. Sau pe un mod rapid, în care o cursă de 7 ore va dura real o oră. Il descarci de aici!

Airport Control

Airport Control - jocuri cu avioane

Este un joc simplu, distractiv. Se poate practica foarte ușor. Controlezi traficul aerian doar cu vârful degetelor. Trebuie să gestionezi haosul de la aeroport. Acest joc îți testează capacitatea de multitasking. Îl descarci de aici!

Avioanele

avioanele - jocuri cu avioane

Îți mai aduci aminte de jocul copilăriei – avioanele pe hârtie? Acela în care trebuia să țintești avioanele adversarului? Îți recomand să joci Avioanele, aceeași variantă tradițională, dar pe mobil. Dacă îți plac jocurile de tactică, cu siguranță vei gasi o provocare în acest joc. Ideea de bază este simplă: trebuie să îți așezi avioanele strategic și să le dobori pe cele inamice. Te poți juca singur sau cu prietenii. Îl descarci de aici!

Distracție plăcută și #staiacasa!

1 comentariu
  1. Michael says

    Lipseste unul foarte bun si realist pt iOS/ipadOS: Infinite flight

Leave A Reply

Your email address will not be published.