fbpx 3 rute noi Wizz Air la Suceava: Treviso, Bologna şi Roma Ciampino

3 rute noi Wizz Air la Suceava: Treviso, Bologna şi Roma Ciampino

2 717
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Wizz Air a anunţat astăzi trei rute noi de la Aeroportul Internaţional din Suceava. Noile zboruri vor fi operate spre Treviso, Bologna şi Roma Ciampino cu începere din 27 martie, respectiv 28 martie 2017.

rute-noi-wizz-air-suceava

3 rute noi Wizz Air la Suceava

Cursele vor fi operate de trei ori pe săptămână spre Bologna şi Roma în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, respectiv de două ori pe săptămână pentru Treviso, lunea şi vinerea. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 109 lei/segment.

Wizz Air a început să opereze zboruri de pe aeroportul din Suceava în august 2016 și a lansat inițial curse spre Londra Luton. La scurt timp, a fost anunțată și ruta Suceava – Milano.

Anunțul de astăzi crește numărul zborurilor operate din Suceava la cinci, spre două ţări: Italia şi Marea Britanie.

În 2016 și pentru prima parte din 2017, WIZZ a anunțat deja 35 de noi rute care leagă România de restul Europei. Dar și ruta internă între București și Cluj-Napoca, care marchează o evoluție semnificativă a transportului aerian intern în România.

În perioada 1 octombrie 2015 – 31 octombrie 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 5,3 milioane de pasageri din și spre România.

2 Comentarii
  1. […] mai noi rute anunţate pentru pasagerii din România sunt cele de la Suceava spre Veneţia Treviso, Bologna şi Roma Ciampino, dar şi cele de la Craiova spre Koln, Liverpool şi Madrid, toate cu începere din luna martie […]

  2. […] toamna anului trecut, Wizz Air a anunțat zboruri pe rutele Suceava – Treviso, Suceava – Bologna și Suceava – Roma. Acestea urmează să înceapă din 27 martie 2017, odată cu trecerea la orarul de vară […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.