blank

3 rute noi Wizz Air la Suceava: Treviso, Bologna şi Roma Ciampino

2 1.084

Wizz Air a anunţat astăzi trei rute noi de la Aeroportul Internaţional din Suceava. Noile zboruri vor fi operate spre Treviso, Bologna şi Roma Ciampino cu începere din 27 martie, respectiv 28 martie 2017.

rute-noi-wizz-air-suceava

3 rute noi Wizz Air la Suceava

Cursele vor fi operate de trei ori pe săptămână spre Bologna şi Roma în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, respectiv de două ori pe săptămână pentru Treviso, lunea şi vinerea. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 109 lei/segment.

Wizz Air a început să opereze zboruri de pe aeroportul din Suceava în august 2016 și a lansat inițial curse spre Londra Luton. La scurt timp, a fost anunțată și ruta Suceava – Milano.

Anunțul de astăzi crește numărul zborurilor operate din Suceava la cinci, spre două ţări: Italia şi Marea Britanie.

În 2016 și pentru prima parte din 2017, WIZZ a anunțat deja 35 de noi rute care leagă România de restul Europei. Dar și ruta internă între București și Cluj-Napoca, care marchează o evoluție semnificativă a transportului aerian intern în România.

În perioada 1 octombrie 2015 – 31 octombrie 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 5,3 milioane de pasageri din și spre România.

Leave A Reply

Your email address will not be published.