(P) Crăciun 2016 și oferta de la Vila Camelia

0 1.969

Au mai rămas câteva zile până la Crăciun. Pentru noi, este cea mai așteptată sărbătoare de peste an. Asociem Crăciunul cu Mos Crăciun și cadourile, cu bradul, cu bucuria și lumina din sufletele oamenilor, cu obiceiul colindatului, dar și cu zăpada.

Crăciun 2016

Știați că obiceiul împodobirii bradului își are originile de la popoarele germanice? După Primul Război Mondial, tradiția s-a răspândit rapid în Europa și apoi în toată lumea. Din brad nu lipsesc ghirlandele, bomboanele de pom (acelea pe care eu le mâncam destul de rapid) și globulețele colorate.

vila-camelia-iarna

Crăciunul marchează Nașterea Domnului, deci un moment de bucurie pentru noi toți. Este o sărbătoare creștină celebrată la 25 decembrie (în calendarul gregorian) sau 7 ianuarie (în calendarul iulian).

Această sărbătoare merită celebrată într-un loc de poveste, alături de familie și prieteni. De multe ori, noi am ales să petrecem Crăciunul acasă, pregătind bucatele tradiționale și împodobind bradul. Însă au fost momente când am ales muntele. Evident că sunt și persoane pasionate de mare, de zonele călduroase. Pare ciudat, dar sunt și regiuni unde Crăciunul este sărbătorit în costum de baie :).

Știm că sunt persoane care lucrează foarte mult, până în ajun de Crăciun, și nu mai au timp să gătească masa de Crăciun. Poate nu doresc să facă deranj acasă și aleg să meargă undeva la munte, la o pensiune.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de poveste pentru a vă petrece Crăciunul, recomandarea noastră este Vila Camelia – oaza de liniște din Sinaia.

Mergem frecvent în acest loc minunat. Ne-am relaxat de 1 mai, de 1 decembrie, am fost când Bucureștiul ne oferea 50 de grade, am fost iarna, am fost vara. Mereu am avut experiențe plăcute și relaxante. Mereu am fost surprinși de modul în care a fost vila decorată.

Dar hai să vă arăt câteva imagini cu Vila Camelia ”costumată” pentru Sărbătorile de Iarnă. Mereu este un brad frumos împodobit. Nu lipsesc luminițele și ghirlande, iar pe mese sunt decorațiuni tradiționale. Anul acesta va fi și mai frumos pentru că au reparat șemineul din living:). Abia așteptăm să stăm la o cană de vin fiert, lângă brad și să ne încălzim la șemineu.

vila-camelia-impodobita

vila-camelia-impodobita-1

bradul-impodobit-vila-camelia-1

brad-impodobit-vila-camelia

Vila Camelia împodobită pentru Sărbătorile de Iarnă 2015!

vila-camelia-impodobita-2

bradul-impodobit-vila-camelia-3

bradul-impodobit-vila-camelia-2

Oferta Vila Camelia din acest an este foarte atractivă. Cuprinde 4 nopți de cazare în cameră dublă și cu mic dejun în perioada 22-26 decembrie și brunch cu tombolă pe 25 decembrie. Totul la 497 de lei/persoană.

oferta-craciun-vila-camelia

Atentie – locuri limitate!
Telefon: +40244312381
Email: [email protected]
Oferte Vila Camelia

Leave A Reply

Your email address will not be published.