23 de zboruri saptamanale pe ruta Timisoara – Bucuresti, din 4 septembrie.

0 990

Una dintre cele mai aglomerate rute interne din România este București – Timișoara. Pentru ultimul trimestru din acest an sunt anunțate nu mai puțin de 23 de zboruri săptămânale. Acestea vor fi operate de 3 mari companii aeriene.

În prezent, zborurile Timișoara – București sunt operate de compania aeriană TAROM. Sunt programate 10 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică.

Începând 7 august 2020, Blue Air a început să zboare pe ruta București – Timișoara, fiind a doua companie aeriană existentă pe această rută. Sunt programate 10 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică. Coincidență sau nu, Blue Air și TAROM au zborurile programate în aceleași zile.

Iar din 4 septembrie 2020, va intra în scenă Timișoara – București al 3-lea operator aerian, RYANAIR. Va relua zborurile cu o frecvență de 3 rotații pe săptămână, în zilele de luni, vineri și duminică.

Constatăm că nimeni nu vrea să zboare sâmbăta. Poate cineva se va sesiza și va remedia această ”discriminare” a zilelor operaționale. Biletele pot fi achiziționate direct de pe site-urile companiilor aeriene.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de companiile aeriene în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel.ro nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.