2 zboruri zilnice Bucuresti – Amsterdam cu KLM, in sezonul de iarna 2020-2021

0 507

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

În ciuda situației actuale, companiile aeriene Air France și KLM continuă să opereze zboruri din București către Paris și Amsterdam și retur. Zborurile sunt operate în condiții sporite de igienă, atât în aeroporturi, cât și la bord, astfel încât operațiunile să se desfășoare cât mai în siguranță pentru pasageri și echipaj. Pasagerii români au la dispoziție 2 zboruri zilnice ce leagă Bucureștiul de Amsterdam.

Zborurile de la Amsterdam la București sunt printre cele mai longevive ale Air France – KLM, alături de zborurile Paris – București, asigurând călătoriile celor mai numeroase comunități de expați din România, comunitatea franceză și cea olandeză.

2 zboruri zilnice Bucuresti – Amsterdam cu KLM

Din acest motiv, exceptând perioada în care au existat interdicții de zbor, atât Air France, cât și KLM au continuat să opereze un minim de zboruri spre hub-urile companiilor din Paris și Amsterdam.

KLM – printre puținele companii de linie care au continuat să asigure un minim de zboruri pe durata pandemiei

Deși în sezonul de iarnă 2020-2021 KLM operează 10-14 zboruri săptămânale față de 21 de zboruri câte erau disponibile până la începutul lunii martie 2020, acestea asigură un minim de conectivitate cu cele mai importante centre universitare și de business pentru români.

Zborurile KLM Royal Dutch Airlines între București și Amsterdam sunt programate să plece de două ori pe zi din București, la ora 06:00 și 13:55, iar durata medie de călătorie este de aproximativ trei ore. Cei care doresc să călătorească de la Amsterdam la București pot folosi unul dintre cele două zboruri zilnice cu plecare la ora 09:25 sau 20:45.

Zboruri de la 138 euro dus-întors și condiții flexibile de rezervare a biletelor de avion

Prețul minim al unui bilet de avion pe ruta București – Amsterdam și retur este de 138 euro. În acest tarif sunt incluse un bagaj de mână și un accesoriu până la 12 kg, precum și condiții flexibile de rezervare.

Pentru toate zborurile rezervate, perioada de călătorie poate fi schimbată gratuit. Cu toate acestea, se poate aplica o diferență de tarif în funcție de noua perioadă de călătorie și de clasa de călătorie disponibilă.

Pentru a limita interacțiunea între echipaj și pasageri, pe zborurile interne și zborurile scurte în Europa, serviciile de masă și băuturi au fost suspendate. De asemenea, zilnic aeronavele Air France – KLM sunt dezinfectate, iar în timpul zborului, aerul din aeronave este reînnoit continuu cu aer proaspăt din exterior.

Noi destinații introduse în pandemie: zboruri spre Zanzibar din decembrie 2020

Începând cu luna decembrie, KLM Royal Dutch Airlines va introduce zboruri spre Zanzibar. Primul zbor programat este în data de 10 decembrie 2020. Cele două zboruri săptămânale vor fi operate cu aeronave Boeing 787 Dreamliner.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.