Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Air France va opera 4 zboruri săptămânale pe ruta Paris – București, în sezonul de iarnă 2020-2021

0 440

În ciuda situației actuale, companiile aeriene Air France și KLM continuă să opereze zboruri din București către Paris și Amsterdam și retur. Zborurile sunt operate în condiții sporite de igienă, atât în aeroporturi, cât și la bord, astfel încât operațiunile să se desfășoare cât mai în siguranță pentru pasageri și echipaj.

În sezonul de iarnă, Air France va opera 4 zboruri săptămânale pe ruta Paris – București și retur. Zborurile de la Paris la București sunt printre cele mai longevive din rețeaua Air France – KLM, asigurând călătoriile celor mai numeroase comunități de expați din România, comunitatea franceză.

Din acest motiv, exceptând perioada în care au existat interdicții de zbor, Air France a continuat să opereze un minim de zboruri din București spre hub-ul principal din Paris

Air France va opera zborurile din Paris spre București

Deși în sezonul de iarnă 2020-2021 Air France operează doar 3-4 zboruri săptămânale, față de 21 de zboruri câte erau disponibile înainte de izbucnirea pandemiei, acestea asigură un minim de conectivitate cu unul dintre cele mai importante centre universitare și de business pentru români.

Air France operează 4 zboruri săptămânale directe pe ruta București-Paris și retur, în zilele de miercuri, joi, vineri, duminică.

AF1889 București 14:25 – 16:35 Paris
AF1888 Paris 09:40 – 13:35 București

Zboruri de la 130 euro dus-întors și condiții flexibile de rezervare a biletelor de avion

Prețul minim al unui bilet de avion dus-întors pe ruta București – Paris și retur este 130 euro, cu toate taxele incluse. În acest tarif sunt incluse un bagaj de mână și un accesoriu până la 12 kg, precum și condiții flexibile de rezervare.

Pentru toate zborurile rezervate, perioada de călătorie poate fi schimbată gratuit. Cu toate acestea, se poate aplica o diferență de tarif în funcție de noua perioadă de călătorie și de clasa de călătorie disponibilă.

Pentru a limita interacțiunea între echipaj și pasageri, pe zborurile interne și zborurile scurte în Europa, serviciile de masă și băuturi au fost suspendate. De asemenea, zilnic aeronavele AIR FRANCE KLM sunt dezinfectate, iar în timpul zborului, aerul din aeronave este reînnoit continuu cu aer proaspăt din exterior.

Leave A Reply

Your email address will not be published.