2 noi rute Blue Air debutează de la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj

0 3.103

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță debutul a două noi destinații de vacanţă spre Burgas, în Bulgaria și spre Constanța, ambele rute fiind operate de către compania aeriană Blue Air. La doar o oră de zbor, rutele care conectează Clujul de Constanța şi Burgas facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie.


Destinația Burgas reprezintă o premieră pentru rețeaua de rute a Aeroportului Internațional Cluj, fiind primul zbor direct spre o destinație turistică din Bulgaria. Zborurile vor fi operate începând din 20 iunie 2021, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică. În data de 21 iunie 2021, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vor demara zborurile regulate sezoniere spre Constanța. Noua destinație disponibilă, va fi operată cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Zborurile spre cele două destinaţii sunt disponibile spre vânzare și vor fi operate conform programului din tabelul următor:

Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare şi poate suferi modificări

Legătura aeriană care se stabileşte cu litoralul Mării Negre, prin cele două noi destinaţii, Burgas şi Constanţa, aduce o conectivitate excelentă şi rapidă pasagerilor care aleg să călătorească de la şi spre Cluj-Napoca, contribuind totodată dezvoltării relațiilor turistice și economice dintre cele 2 ţări, oferind pasagerilor, numeroase oportunităţi de a-şi petrece vacanţa de vară a sezonului 2021.

Zborurile spre Constanţa şi Burgas sunt disponibile spre vânzare accesând site-ul www.flyblueair.com.

Leave A Reply

Your email address will not be published.