2 avioane Wizz Air sunt în zbor spre SUA și Canada. Zboruri de repatriere.

2 avioane Wizz Air sunt în zbor spre SUA și Canada. Zboruri de repatriere.

1 5.974
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

În acest moment, 2 aeronave Wizz Air se află în zbor spre America de Nord. Vor face un stop tehnic la Reykjavik, Islanda, pentru realimentare. Ambele avioane au misiunea de a repatria cetățeni ungari din Statele Unite și Canada.

Aeronava Airbus A321-200 HA-LVE operează zborul WZZ9021, pe ruta Budapesta – Toronto – Chicago – Miami și reteur. În timp ce a doua aeronavă, Airbus A321-200 HA-LVC, zboară pe ruta Budapesta – New York – Los Angeles și retur, indicativul zborului fiind WZZ9011. Ambele avioane au o singură clasă cu 239 de locuri. Probabil se va respecta distanțarea socială între pasageri.

2 avioane Wizz Air, spre Canada si SUA

2 avioane Wizz Air sunt în zbor spre SUA și Canada

În plină pandemie de COVID-19 și în urma restricțiilor de călătorie impuse de guvernele țărilor din toată lumea, companiile aeriene au fost nevoite să suspende operațiunile și să rețină la sol peste 10400 de avioane.

Însă în colaborare cu autoritățile guvernamentale, unii transportatori aerieni au operat zboruri speciale, umanitare și de repatriere a cetățenilor blocați în alte țări.

Wizz Air a pus la dispoziția guvernului ungar avioanele sale pentru astfel de misiuni. Zilele trecute, 4 aeronave Wizz Air au zburat spre Shanghai, China, pentru a prelua echipamente medicale. Altele au avut misiunea de a repatria cetățeni ungari din diferite alte țări. La acest capitol intră și cele 2 misiuni de astăzi.

1 comentariu
  1. […] 2 avioane Wizz Air sunt în zbor spre SUA și Canada. Zboruri de repatriere. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.