Transaero a recepţionat primul Airbus A321 din flotă

0 75

Pe 3 august 2015, Transaero Airlines, a doua mare companie aeriană din Rusia, a intrat în posesia primului Airbus A321-200 (EI-VKO) din flotă. Recepţia s-a făcut la aeroportul Vnukovo, Moscova, în prezenţa oficialilor din partea Airbus şi Vnukovo, dar şi a reprezentanţilor mass-media. Aeronava a fost livrată în baza unui contract încheiat între Transaero şi ICBC Leasing Company.

Transaero Airlines Airbus A321
Transaero Airlines Airbus A321

Avionul Airbus A321 Transaero este propulsat de două motoare CFM56 şi configurat în două clase: 8 locuri la business class şi 176 de locuri la economy class. Compania aeriană intenționează să opereze aeronava A321 pe rutele internaționale premium.

Avionul este pictat în noul livery Transaero, cel prezentat în mai 2015. Totodată, Amur Tiger Center şi Transaero Airlines au prezentat un proiect comun cu privire la protejarea mediului şi a speciilor rare şi pe cale de dispariţie. În baza acestui proiect, Transaero a pictat o aeronavă Boeing 747-400 în livery special. Cu sponsorizare de la compania COALCO, “nasul” avionului a primit capul inconfundabil al unui tigru Amur.

Circuite exotice

Transaero Airlines şi-a început activitatea în noiembrie 1991, în prezent operând spre aproximativ 200 de rute în întreaga lume.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
La Bordei – primul restaurant cu specific dacic din Bucureşti

Scriem în mare parte despre industria aviaţiei, dar nu putem să neglijăm industria de travel, călătoriile şi subiectele tangenţiale. Considerăm...

Închide