Transaero a recepţionat primul Airbus A321 din flotă

Transaero a recepţionat primul Airbus A321 din flotă

0 285
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Pe 3 august 2015, Transaero Airlines, a doua mare companie aeriană din Rusia, a intrat în posesia primului Airbus A321-200 (EI-VKO) din flotă. Recepţia s-a făcut la aeroportul Vnukovo, Moscova, în prezenţa oficialilor din partea Airbus şi Vnukovo, dar şi a reprezentanţilor mass-media. Aeronava a fost livrată în baza unui contract încheiat între Transaero şi ICBC Leasing Company.

Transaero Airlines Airbus A321
Transaero Airlines Airbus A321

Avionul Airbus A321 Transaero este propulsat de două motoare CFM56 şi configurat în două clase: 8 locuri la business class şi 176 de locuri la economy class. Compania aeriană intenționează să opereze aeronava A321 pe rutele internaționale premium.

Avionul este pictat în noul livery Transaero, cel prezentat în mai 2015. Totodată, Amur Tiger Center şi Transaero Airlines au prezentat un proiect comun cu privire la protejarea mediului şi a speciilor rare şi pe cale de dispariţie. În baza acestui proiect, Transaero a pictat o aeronavă Boeing 747-400 în livery special. Cu sponsorizare de la compania COALCO, “nasul” avionului a primit capul inconfundabil al unui tigru Amur.

Transaero Airlines şi-a început activitatea în noiembrie 1991, în prezent operând spre aproximativ 200 de rute în întreaga lume.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.