Târg de Crăciun în Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti

0 93

Dacă doreaţi să ajungeţi la un târg de Crăciun cu specific german şi nu aţi reuşit, acum este momentul să mergeţi la unul organizat chiar în incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă, Bucureşti.

Compania Națională Aeroporturi București, în colaborare cu Aeroportul Nurnberg şi cu sprijinul companiei Wizz Air, organizează joi, 10 decembrie 2015, începând cu ora 11.00, un târg de Crăciun în Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

Christmas-market-Nurnberg

Circuite exotice

La Târgul de Crăciun, care se va desfășura în noul terminal Plecări al Aeroportului Henri Coandă, pasagerii sunt invitați să deguste produse servite la celebrul Christkindlmarkt (Târgul de Crăciun) din Nurnberg: turtă dulce, vin fiert, ceai cald. Pasagerii vor putea asculta muzică tradițională germană, admirând, totodată, frumusețea costumelor populare ale landului Bavaria, din Germania.

Cei prezenți la târg vor putea participa la o tombolă cu premii oferite de Compania Națională Aeroporturi București (două vouchere la saloanele Business/VIP), precum și de Aeroportul Nurnberg și Wizz Air (acces la salonul VIP al Aeroportului din Nurnberg, bilete de avion dus-întors București –Nurnberg, city tour și cazare două nopți, pentru două persoane, în Nurnberg).

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Comac-ARJ21-700
Chengdu Airlines a recepţionat primul Comac ARJ21-700

La finalul lunii noiembrie, Comac, producătorul de aeronave chinez, a livrat primul ARJ21-700 către Chengdu Airlines. Avionul Comac ARJ21-700 (MSN 106) a...

Închide