[Oferta Wizz Air] 20% reducere la toate biletele de avion

0 585

Ziua de 13 decembrie pare a fi cu noroc pentru cei ce doresc să călătorească. Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost cu operațiuni în România, oferă 20% reducere la toate bilete de avion și pentru toate rutele.

(P) Caută cele mai avantajoase bilete de avion la Wizz Air!

Oferta Wizz Air

Oferta este valabilă doar astăzi, 13 decembrie 2016, până la ora 23:59. Reducerea de 20% se aplică la tariful care include taxele, costurile obligatorii și un bagaj mic de cabină (max: 42x32x25), dar exclude taxa de administrare. Reducerea este validă doar pentru noile rezervări pentru toate rutele către şi dinspre România. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.

Circuite exotice

bucuresti-cluj-38.6-lei-Wizz-Air

Așa cum obișnuim, verificăm aplicarea promoției. Pentru zborurile București – Cluj, discountul se aplică la tariful de bază, care este 2 lei. Conform site-ului Wizz Air, taxa de administrare este de 37 de lei pentru aceste zboruri, iar prețul final cu discount este de 38.6 lei/segment. Locuri limitate la aceste prețuri!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
promotie-Blue-Air-12-ani
[Oferta Blue Air] 20% reducere la biletele de avion și 12 ani de zboruri

Pe 13 decembrie 2004, România trăia un moment istoric. Se lansa Blue Air, prima compania aeriană românească cu capital 100%...

Închide