[Oferta Ryanair Timișoara] bilete avion de la 6 EURO

0 331

Astăzi, 22 iulie, Ryanair a lansat o promoție extraordinară pentru Timișoara: 40% reducere pentru toate rutele din Timișoara către/din Germania pentru călătorii în Septembrie.

Bilete avion la 6 EURO

Această reducere specială se aplică pentru bilete de avion rezervate pe 3 rute din Timișoara către/din Berlin, Dusseldorf și Frankfurt și este valabilă până duminică (24 Iulie), la miezul nopții (ora 24:00 GMT), doar pe Ryanair.com/ro.

Circuite exotice

Din verificările noastre, tarifele pornesc de la 6 EURO/segment pentru destinațiile din Germania. Discountul se aplică în momentul rezervării.

Timisoara-Germania-6-EURO-Ryanair

Vă reamintim că Ryanair va deschide bază la Timișoara. Va conecta Timișoara cu centrele business cheie ale Europei, prin frecvențe și orare potrivite oamenilor de afaceri. Va opera zboruri spre Bruxelles, București, Londra, Milano, Dusseldorf Weeze, Frankfurt și Berlin.

În acest weekend, Ryanair oferă 40% reducere pentru zborurile spre Dusseldorf Weeze, Frankfurt și Berlin cu plecare din Timișoara. Călătoriile trebuie făcute în septembrie.

Veți găsi tarife foarte bune și pentru celelalte rute, prețul pornind de la 10 EURO/segment pentru București și Bruxelles; 13 EURO/segment pentru Londra și 17 EURO/segment pentru Milano.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
A321-Air-France
Air France sprijină Parisul pentru Jocurile Olimpice din 2024

Cu doar câteva zile înainte de începerea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Rio de Janeiro, Air France a anunțat...

Închide