blank

Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca, pe 9 aprilie 2017

0 1.139

Demonstrându-şi angajamentul pentru comunitatea din Cluj-Napoca și pentru întreaga regiune a Transilvaniei, WIZZ Air anunţă prima sponsorizare principală a celei mai mari competiții de alergare din Transilvania – Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca. Acesta va avea loc pe 9 aprilie 2017.

Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca

WIZZ este recunoscută pentru organizarea unora dintre cele mai populare maratoane din Europa Centrală şi de Est, promovând un stil de viaţă activ şi mişcarea. Similiar atitudinii WIZZ de a democratiza călătoria, alergatul este un sport care poate fi practicat de aproape oricine, oriunde, fără a necesita o investiţie majoră din partea indivizilor.

În anul 2017, maratonul va fi ţinut la Cluj-Napoca pentru a şaptea oară şi peste 5,200 de alergători din 25 de ţări sunt aşteptaţi să participe în cadrul celui mai important maraton internaţional din Transilvania, care anul viitor va purta culorile WIZZ.

Tot în cadrul conferinței de astăzi, care a avut loc la Cluj-Napoca, Wizz Air anunță alocarea unei noi aeronave la Cluj și deschiderea de noi rute.

Leave A Reply

Your email address will not be published.