Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca, pe 9 aprilie 2017

0 608

Demonstrându-şi angajamentul pentru comunitatea din Cluj-Napoca și pentru întreaga regiune a Transilvaniei, WIZZ Air anunţă prima sponsorizare principală a celei mai mari competiții de alergare din Transilvania – Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca. Acesta va avea loc pe 9 aprilie 2017.

Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca

WIZZ este recunoscută pentru organizarea unora dintre cele mai populare maratoane din Europa Centrală şi de Est, promovând un stil de viaţă activ şi mişcarea. Similiar atitudinii WIZZ de a democratiza călătoria, alergatul este un sport care poate fi practicat de aproape oricine, oriunde, fără a necesita o investiţie majoră din partea indivizilor.

Circuite exotice

În anul 2017, maratonul va fi ţinut la Cluj-Napoca pentru a şaptea oară şi peste 5,200 de alergători din 25 de ţări sunt aşteptaţi să participe în cadrul celui mai important maraton internaţional din Transilvania, care anul viitor va purta culorile WIZZ.

Tot în cadrul conferinței de astăzi, care a avut loc la Cluj-Napoca, Wizz Air anunță alocarea unei noi aeronave la Cluj și deschiderea de noi rute.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
A-6-a-aeronava-wizz-air-cluj
Wizz Air alocă a 6-a aeronavă la Cluj și anunță 7 rute noi

Wizz Air şi-a anunţat astăzi extinderea semnificativă plănuită pentru anul 2017 în Cluj-Napoca. Cea de-a şasea aeronavă se va alătura...

Închide