Austrian Airlines vinde flota de aeronave Fokker

Austrian Airlines vinde flota de aeronave Fokker

Austrian Airlines vinde flota de aeronave Fokker

Oferta Vila Camelia

Austrian Airlines a semnat un contract cu Alliance Aviation Services Limited, Australia, pentru a vinde flota de 21 de aeronave Fokker (15 Fokker 100 şi 6 Fokker 70). Preţul este fixat la 15 milioane de dolari. Tranzacţia va avea o componentă de numerar şi o componentă în acţiuni la Alliance.

OE-LVB_Austrian_Airlines_Fokker_F100

Austrian Airlines va termina treptat utilizarea aeronavelor Fokker şi le va livra către Alliance Aviation Services Limited în perioada decembrie 2015 – decembrie 2017. Simultan, avioanele Fokker vor fi înlocuite cu aeronave Embraer 195, începând cu ianuarie 2016. Această înlocuire va permite companiei Austrian Airlines să se mândrească cu o flotă mai tânără. Avioanele Embraer au o vârstă medie de 4 ani, în timp ce flota de avioane Fokker are o medie de vârstă de 21 de ani.

În prezent, Alliance Aviatio deţine o flotă all Fokker (15 avioane Fokker 100 şi 8 avioane Fokker 70), fiind declarat cel mai mare operator la nivel mondial a acestor tipuri de aeronave. Service-ul acestora este asigurat la Austrian Technik Bratislava.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing-767-300ER-Austrian-Airlines
Viena – Havana – Viena cu Austrian Airlines, din 25 octombrie 2016

Austrian Airlines creşte reţeaua operaţională cu încă o destinaţie turistică exotică, anunţând ruta Viena - Havana, Cuba. Zborurile vor fi...

Închide