Austrian Airlines vinde flota de aeronave Fokker

1 703

Austrian Airlines a semnat un contract cu Alliance Aviation Services Limited, Australia, pentru a vinde flota de 21 de aeronave Fokker (15 Fokker 100 şi 6 Fokker 70). Preţul este fixat la 15 milioane de dolari. Tranzacţia va avea o componentă de numerar şi o componentă în acţiuni la Alliance.OE-LVB_Austrian_Airlines_Fokker_F100

Austrian Airlines va termina treptat utilizarea aeronavelor Fokker şi le va livra către Alliance Aviation Services Limited în perioada decembrie 2015 – decembrie 2017. Simultan, avioanele Fokker vor fi înlocuite cu aeronave Embraer 195, începând cu ianuarie 2016. Această înlocuire va permite companiei Austrian Airlines să se mândrească cu o flotă mai tânără. Avioanele Embraer au o vârstă medie de 4 ani, în timp ce flota de avioane Fokker are o medie de vârstă de 21 de ani.

În prezent, Alliance Aviatio deţine o flotă all Fokker (15 avioane Fokker 100 şi 8 avioane Fokker 70), fiind declarat cel mai mare operator la nivel mondial a acestor tipuri de aeronave. Service-ul acestora este asigurat la Austrian Technik Bratislava.

Leave A Reply

Your email address will not be published.