blank

Zurich – Singapore cu SWISS, din 12 mai 2013

2 898

Swiss International Air Lines (SWISS) va include Singapore în rețeaua sa de rute începând cu 12 mai 2013. Noua destinație pentru curse pe distanțe lungi și, totodată, unul dintre principalele hub-uri de business din Asia, va primi zboruri zilnice dinspre Zurich efectuate cu aeronave A340.

Singapore este unui dintre principalele hub-uri economice din Asia. Orașul-stat nu este numai un centru financiar și comercial global, ci și sediul unor companii din industrii precum cea manufacturieră, a tehnologiilor avansate, biotehnologie și industria farmaceutică.

De asemenea, Singapore se numără printre destinațiile preferate ale turiștilor, fiind o locație finală ideală sau o escală către destinații de vacanță precum Australia, Noua Zeelandă și Asia de Sud-Est. În plus, în ceea ce privește segmentul transporturilor de mărfuri, noile servicii non-stop pe ruta Zurich-Singapore oferă posibilități și potențial considerabile.

Pentru zborurile efectuate pe noua rută, SWISS va aloca aeronave A340-300 cu capacitatea de 219 locuri. Noile zboruri marchează reintegrarea orașului-stat în rețeaua SWISS: Singapore a făcut parte din lista destinațiilor de la fondarea companiei până în primăvara anului 2009, ruta anterioară trecând prin Bangkok.

Program de zbor Zurich-Singapore cu SWISS

Zurich – Singapore LX 178 22:45 – 17:10 (a doua zi)
Singapore – Zurich LX 179 23:10 – 06:10 (a doua zi)

Pentru cei ce doresc să călătorească din Bucureşti spre Singapore via Zurich, am făcut o simulare şi am ajuns la un tarif de 776 EUR cu toate taxele, dus-întors. Partea frumoasă e că escalele au cam 5 ore, timp în care vă puteţi bucura de o scurtă plimbare prin Zurich.

bucuresti-singapore-swiss

La Lufthansa am găsit la 828 EUR pentru aceeaşi perioadă. La Air France-KLM am găsit la preţul de 674 EUR, via Amsterdam la dus şi via Paris la retur. La British Airways am găsit la preţul de 880 EUR via Londra.

Leave A Reply

Your email address will not be published.