Zsolt „Popey” Sinka în parteneriat cu Wizz Air pentru un nou record mondial

0 394

Wizz Air sărbătoreşte noul record mondial stabilit în parteneriat cu Zsolt „Popey” Sinka, la categoria “cea mai grea aeronavă trasă cu dinţii”. Astăzi la ora 10:25, Zsolt „Popey” Sinka şi-a înfipt dinţii într-o frângie de 7m lungime şi a tras una dintre cele mai noi aeronave Wizz Air A320, care cântăreşte peste 50 de tone.Zsolt „Popey” Sinka a fost încurajat de angajaţii Wizz Air, de cei ai Aeroportului Budapesta şi de cele mai frumoase membre ale echipajului Wizz Air. Atletul a reuşit să meargă cu spatele 39.2m în 52 de secunde, trâgând aeronava de 180 de locuri. Rezultatul de record mondial a fost certificat de către Comitetul Maghiar de Recorduri şi va fi trimis către judecătorii Gusiness pentru a fi adăugat în Cartea Recordurilor Guiness.

În urma raportului oficial al Aeroportului din Budapesta, temperatura din aer a avut o valoare de 31.1C, la nivelul asfaltului fiind de 43.3C.

Vorbind la conferinţa de presă de după eveniment, Zsolt „Popey” Sinka a declarat:

„Sunt compleşit de rezultatul de record de astăzi şi sunt emoţionat că am reuşit să ating un nou obiectiv. Făcând echipa cu Wizz Air, o altă poveste de succes, a fost cea mai bună decizie pentru a face această zi de neuitat şi să am comanda proprie asupra unui Airbus pentru 52 de secunde, pe parcursul a aproape 40 de metri!”

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a fost foarte glumeţ în declaraţii:

„Wizz Air îl felicită pe Zsolt pentru cea mai grea aeronavă trasă cu dinţii. Acest lucru a demonstrat că mişcările de la sol ale unei aeronave, ce consumă combustibil pot fi făcute prin puterea muşchilor. Suntem foarte fericiţi pentru această reuşită şi vom discuta despre planurile de a-l angaja pe Zsolt pentru a antrena echipajul de la sol care ne poate economisi milioane trăgând cele 44 de aeronave cu dinţii pe cele 94 de aeroporturi pe care operăm. În spiritul tarifelor accesibile, Zsolt ar putea deschide oportunitatea unei revoluţii în materie de ground handeling”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.