blank

Stewardesele Blue Air îmbracă IA românească pe 24 iunie

1 772

Compania românească de transport aerian Blue Air va promova RomanIA, pe 24 iunie, într-o inedită campanie, ce se va desfăşura la bordul aeronavelor sale.

Luni, 24 iunie, toate însoţitoarele de bord ale companiei Blue Air vor întâmpina pasagerii, care călătoresc spre Paris, Malaga, Londra, Madrid, Milano, Bologna, Larnaca, Bruxelles, Barcelona, Roma, Valencia şi Torino, îmbrăcate în IE.

blue air

Blue Air doreşte pe această cale să promoveze, în Europa, unul dintre simbolurile noastre naţionale şi îşi îndeamnă călătorii să se alăture campaniei de susţinere a RomânIEI. Pe 24 iunie, pasagerii care vor zbura cu Blue Air, din şi spre Bucureşti şi Bacău, primesc un cadou din partea companiei dacă vin la bordul aeronavelor îmbrăcaţi în IE românească, din toate zonele, în stil tradiţional, artizanal sau stilizat.

IA este un simbol al identităţii spaţiului românesc, care dainuie din timpuri străvechi, fiind purtată la zi de sărbătoare. Toţi românii care vor sărbători în această zi, îmbrăcându-se în IE, pot trimite fotografii surprinse la bordul aeronavelor, pe adresa de mail [email protected] sau direct pe pagina de Facebook Blue Air.

Noaptea de 23 spre 24 iunie este Noaptea Sânzienelor şi totodată un bun prilej de a face cunoscută în toată lumea o frumoasă tradiţie românească, alături de piesa principala din portul nostru tradiţional.

Pe 24 iunie, IA românească va fi sărbătorită pe 6 continente, în 44 de ţări, 88 de localităţi, iar în total vor avea loc nu mai putin de 99 de evenimente. Blue Air vă aşteaptă îmbrăcate(i) în IE la bordul aeronavelor şi dă transformăm IA în brand de ţară!

1 comentariu
  1. IIANA.ro says

    Iile purtate de catre stewardesele BlueAir sunt de la IIANA – Ie romaneasca http://www.iiana.ro

    Sa ducem traditia mai departe!

Leave A Reply

Your email address will not be published.