Ziua Porţilor Deschise la TAROM – februarie 2012

0 379

După ce şi-a „deschis porţile” în faţa presei în tomna lui 2011, TAROM şi-a deschis iar porţile, dar pentru public, în cadrul evenimentului „Călătorie în culisele TAROM” – 10 februarie 2012. A prezentat participanţilor etapele de zbor mai puţin cunoscute, de la sesiunea de briefing la verificările privind siguranţa şi calitatea zborului, până la programele de întreţinere şi etapele de verificare tehnică a fiecărei aeronave înainte de zbor.

La eveniment, care a avut loc ieri pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Otopeni, au participat 20 de persoane selectate în cadrul unui concurs desfăşurat exclusiv pe pagina oficială de Facebook a companiei TAROM, www.facebook.com/tarom.ro.

„Am fost încântaţi să îi primim astăzi  în culisele noastre pe câştigători, să le fim gazde pentru o zi  şi să le dezvăluim aspecte mai puţin cunoscute din lumea aviaţiei. Prin acest eveniment, am dorit să demonstrăm  calitatea serviciilor, precum şi siguranţa curselor noastre.  Mulţumim tuturor participanţilor la concurs şi sperăm să reuşim să mai organizăm astfel de acţiuni şi pe viitor”,

afirmă Paula Călăraşu, purtător de cuvânt TAROM.

Concursul de selecţie a participanţilor s-a desfăşurat pe pagina oficială de Facebook a companiei TAROM în perioada 23 ianuarie – 6 februarie 2012. În această perioadă, mai multe sute de participanţi s-au înscris la concurs, însă numai 250 au îndeplinit toate condiţiile de participare.

Selecţia câştigătorilor s-a făcut în baza regulamentului oficial, astfel: fiecare participant să se asigure că este cât mai votat şi să răspundă corect la cel puţin o întrebare postată pe www.facebook.com/tarom.ro în perioada concursului, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.