blank

Ziua Porţilor Deschise la TAROM – 18 septembrie 2012

1 672

TAROM, Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române împlineşte în data de 18 septembrie 2012, 58 de ani de existenţă. Cu această ocazie, TAROM îşi va deschide porţile pentru a prezenta activitatea din culisele companiei, în cadrul unui eveniment dedicat tuturor celor interesaţi.

Operatorul aerian român va prezenta la hangarul tehnic al companiei TAROM, activităţile mai puţin cunoscute pasagerilor, de la verificările privind siguranţa şi calitatea zborului, până la programele de întreţinere şi etapele de verificare tehnică a fiecărei aeronave înainte de zbor. În cadrul acestei incursiuni în lumea TAROM, angajaţii companiei vor povesti despre aspectele mai puţin cunoscute ale meseriei pe care o practică cu pasiune.

Eu am participat în 2011 la un eveniment asemănător şi pot spune că mi-a plăcut foarte mult. Am avut ocazia să văd oamenii din spatele companiei TAROM. Am vorbit cu cei care asigură service-ul tehnic al aeronavelor şi cu cei care sunt direct responsabili de zborurile companiei. Nu ezitaţi şi vă sfătuiesc să participaţi la acest eveniment.

Toţi cei care doresc să aniverseze compania TAROM în data de 18 septembrie 2012, sunt rugaţi să se  înscrie prin intermediul formularului, pe care îl pot accesa din următorul link: www.tarom.ro/ziua-tarom.

În urma numeroaselor cereri, organizatorii pregătesc încă patru vizite cu grupuri de căte 50 de persoane în data de 19 septembrie 2012.

Leave A Reply

Your email address will not be published.