Ziua Internaţională a Aviaţiei Civile a fost sărbătorită pe 7 decembrie

0 446

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a sărbătorit ieri, 7 decembrie 2012, Ziua Internaţională a Aviaţiei Civile. În acest an, tematica aprobată de Organizaţia Aviaţiei Civile Internaţionale pentru ziua de 7 decembrie este „Aviation: your reliable connection to the world”.Preşedintele Consiliului ICAO (International Civil Aviation Organization), Roberto Kobeh González, arată că, până în 2030, numărul zborurilor şi pasagerilor se va dubla, de la 30 de milioane de zboruri care transportă anual aproximativ 2,7 miliarde de pasageri, la 60 de milioane de zboruri pe an cu potenţial de a transporta până la 6 miliarde de pasageri.

Preşedintele ICAO îndeamnă autorităţile să dezvolte şi să modernizeze aeroporturile din întreaga lume, pentru a putea face faţă creşterii traficului de aeronave şi pasageri.

Citiţi despre: Inaugurarea noului Terminal Plecări al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti – în cifre şi imagini

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a declarat că totul decurge în deplin acord cu orientările transmise de ICAO. Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti va încheia în foarte scurt timp faza a III-a de Dezvoltare şi Modernizare, iar Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu este în plin proces de transformare şi modernizare.

Pentru Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, ziua de ieri a reprezentat nu doar o simplă celebrare, ci o sărbătoare a profesioniştilor care lucrează în cele două aeroporturi ale Capitalei, datorită cărora CNAB este recunoscută în prezent drept o companie de elită a aviaţiei civile româneşti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.